Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 24, 2014 20:45 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

i było tak
truskawki ,kawa ,beza ,sok jabłkowy ,kaszanka ,kalafior :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob maja 24, 2014 21:02 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

zapomniałaś dodać,że kawka była z mlekiem sojowym a beza z wiśniami :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob maja 24, 2014 21:07 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

nic dodać nic ująć ..mam śmietnik zamiast brzucha :ryk:
i o pierogach z truskawkami zapomniałam :oops:
ale w końcu czuję się najedzona, ostatnie tyg. taka głodna chodziłam :oops: :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob maja 24, 2014 21:11 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

A żeberek nie chciałaś :twisted:
Obrazek

LimLim

Post » Sob maja 24, 2014 21:13 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

bo mięsko to tak niekoniecznie :wink: no chyba że cała ,pieczona goloneczka :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob maja 24, 2014 21:18 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

:lol: zapamiętam
Obrazek

LimLim

Post » Sob maja 24, 2014 21:29 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

ale gdzie upieczemy :?: :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob maja 24, 2014 21:35 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

w prodizu :D
Obrazek

LimLim

Post » Nie maja 25, 2014 4:39 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dzień dobry Dorciu! :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie maja 25, 2014 7:21 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

LimLim Ty zawsze wymyslisz coś fajnego takie śniadanie to sper sprawa :) miłego dnia dla wszystkich :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie maja 25, 2014 9:11 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dzień dobry :kotek:

znów nie kupiłam kawy ,no w kur. mam taki że hej :evil:

Zdzira znów ma okropny kaszel ,taki ze studni :?

Pustułki które u nas się zalęgły rządzą na całego ,a jakie piękne dźwięki wydają :1luvu:
Sąsiadka mówi że szczęściary jesteśmy bo nasz dom wybrały :wink:

Rano miałam tel. od pańciostwa wyciachanej persiczki ,już myślałam że cos ugram ,ale to jeszcze nie ten czas .
Chcieli już zdjąć kaftanik bo widać że bardzo jej przeszkadza ,za wcześnie ,jeszcze parę dni i spoko .
Ciekawe czy coś do nich dotarło :roll:

Limuś ,piecz golony ,piecz :ok:

Czas ruszyć dupęcję i po kawusię gnać nie ma wyjścia :|
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 25, 2014 14:10 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

zabrałam ze sobą Maję i Bafinkę ,już mogłam w końcu założyłam im .obróżki p. kleszczowe.
Kupuje te najlepiej działające ,2 największe na rynku i dopasowuje do moich szczylków. :wink:
No i zadziało się ,co któraś osoba chciała dotknąć ,pomacać ,przytulić ,a im w to graj .
Najfajniejsza była taka ok 3 letnie panieneczka której nie starczyło dotykać ,ona chciała całować :lol: wiadomo ,te moje dziewuchy to uwielbiają ,miłość kwitła .
Niestety dużo jest takich dzieci które na widok psiaków mało nie robią w pory ,chowają się za rodziców ,a ci to pochwalają ,wręcz sami wołają chodź szybko bo piesek idzie :twisted:
Ja tam do swoich psich córek nie mówię chodźcie szybko bo dzieci idą :evil:

Kawka jest i truskawki som :mrgreen: za pól ceny ,bo się wczoraj nie sprzedały ,no i fajnie 4 zł to nie 8 :roll:

Jutro pewnie przyjdzie P. Bogdan ,tak mi żal ich i ich córki ,tyle nadziei ,tyle czekania i wszystko na nic. :cry:

Szukam dt .dla malutkiej 8 tyg. koteczki ,białej w plamki ,bardzo fajnej ,przytulaśnej...
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 25, 2014 18:24 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Wow , to dziewczyny furorę zrobiły :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: I buziaki zebrały :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie maja 25, 2014 18:34 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

[quote="dorcia44"]zabrałam ze sobą Maję i Bafinkę ,już mogłam w końcu założyłam im .obróżki p. kleszczowe.
Kupuje te najlepiej działające ,2 największe na rynku i dopasowuje do moich szczylków. :wink:
No i zadziało się ,co któraś osoba chciała dotknąć ,pomacać ,przytulić ,a im w to graj .
Najfajniejsza była taka ok 3 letnie panieneczka której nie starczyło dotykać ,ona chciała całować :lol: wiadomo ,te moje dziewuchy to uwielbiają ,miłość kwitła .
Niestety dużo jest takich dzieci które na widok psiaków mało nie robią w pory ,chowają się za rodziców ,a ci to pochwalają ,wręcz sami wołają chodź szybko bo piesek idzie :twisted:
Ja tam do swoich psich córek nie mówię chodźcie szybko bo dzieci idą :evil:

a dlaczego nie? powinnaś tak mówić

ja tak robię, jak ktoś na widok moich piesków, ciągnie dziecko czy łapie psa na ręce to mówię do swoich- uważajcie bo niebezpieczny...pies/dziecko, przecież jak tak reagują to mają niebezpieczne bestie, które mogą coś moim psiaczkom zrobić
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 25, 2014 19:32 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Mirka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Pamietam , jak szłam sobie spokojnie , psy na smyczach , krótko , bo na przeciw pani z dzieciaczkiem , tak na oko 4-5 latek zajeta gadaniem przez telefon . Moje psy nie wychowywały sie z dziećmi a Kajtek sie ich boi , bo jak był bezdomny to takie 6-8 latki rzucały w niego rajskimi jabłuszkami . Więc psów pilnuje . A ta gadająca baba co zrobiła ? Popchnęła dziecko w moją stronę i mówi : Idz , pieski pogłaskać , mamusia musi porozmawiać ! Dzieciak , jak to dzieciak : Piesie ! :D
Mnie serducho do gardła dotarło , psy zgłupiały i dały sie pogłaskać . 8O No i ja sie pytam , gdzie ta baba miała mózg ? Do obcych psów malucha pchać ? :evil:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]