Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hollis pisze:Biorę sobotę skoro chętnych brak. Ale w następnych tygodniach chyba czasowo już nie będę dawać rady...
kasia_5000 pisze:Myślałam nad grafikiem. Ponieważ jest teraz mało chętnych na dyzury, więc chyba trzeba przyjąć wersję z trzema dyżurami tygodniowo i po prostu zostawiać więcej suchej karmy (w piątek zostawiłam na Składowej 2 miseczki na łączce i jedną z przodu).
Ja niestety z powodów finansowych i czasowych nie dam rady chodzić częściej niż obecnie
Grafik 26.05-01.06.2014
PKP
pn.
wt. - kasia_5000 (stały dyżur)
śr.
czw. - Jarka (stały dyżur)
pt.
sob. -
ndz.
Składowa
pn.
wt. - kasia_5000 (stały dyżur)
śr.
czw. - kasia_5000 (stały dyżur)
pt.
sob. -
ndz. -
Jest ktoś może chętny na weekendowy dyżur?
Jeśli komuś bardziej by pasował wtorek, to w tym tyg. mogę się zamienić.
yadire pisze:Hej.
Mieszkam w Poznaniu bardzo blisko dworców i zastanawiam się, jak mogłabym się przyłączyć. Pracuję w kawiarni i studiuję, więc mam dość ruchomy grafik, ale półtora godziny w tygodniu powinnam wygospodarować.
yadire pisze:Hej.
Mieszkam w Poznaniu bardzo blisko dworców i zastanawiam się, jak mogłabym się przyłączyć. Pracuję w kawiarni i studiuję, więc mam dość ruchomy grafik, ale półtora godziny w tygodniu powinnam wygospodarować.
kasia_5000 pisze:yadire pisze:Hej.
Super!
Każda dodatkowa osoba na wagę złota.
Co tydzień w piątek robimy grafik, więc możemy zawsze się dogadywać na bieżąco tutaj na wątku.
Nie mamy też stałych godzin dyżurów, więc każdy idzie o takiej godzinie, kiedy najbardziej mu pasuje.
Można wziąć dyżur w obu miejscach lub tylko w jednym.
Każdy z nas niestety kupuje sam karmę, chyba że tak jak w tym roku, dostaliśmy trochę suchej karmy zakupionej z 1%, to wtedy porozdzielaliśmy wśród karmicieli (ale niestety już się skończyła).
Ja na jeden raz na PKP zabieram 1 puszkę 800g mokrej karmy i ok 1,5-2kg suchej oraz 2l wody i tyle samo na Składową.
Gdybyś się zdecydowała, to ja albo ktoś inny z już dyżurujących oprowadzimy Cię po miejscach, gdzie karmimy i wszystko opowiemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123, pibon i 91 gości