MaryLux pisze:bea3 pisze:Wrócą, wrócą
To pewność czy tylko nadzieja?
Wiara wierzy w cuda, cytując pewien komiks

A na poważnie, każdy pewnie ma co robić, Blodka się odezwie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:bea3 pisze:Wrócą, wrócą
bea3 pisze:MaryLux pisze:bea3 pisze:Wrócą, wrócą
Wiara wierzy w cuda, cytując pewien komiks![]()
A na poważnie, każdy pewnie ma co robić, Blodka się odezwie.
bea3 pisze:Blodka, wszystkie stąd mamy nadzieję, że wrócisz :*
Hej Madzia!!! Nic się nie martw, odpięłam się od netu i od kompa , wogóle od życia ogólnie na czas sesji i pisania pracy, u nas wszystko w porządku, Lamar rośnie jak na drożdżach, zdrowy, nic mu nie dolega:)
A tak ogólnie to zapomniałam hasła do forum , chciałam się zalogować i mnie wywaliło za którymś razem bo wpisałam złe. Kupiłam nowy komputer i wszystkie hasła poszły się grzać:)
Na bank jest wszystko ok, pozdrów dziewczyny, jak się uporam z sesją to uskutecznię opcję "przypomnij hasło" i wskoczę na chwilę na forum:)
I przekaż że chciałam przeprosić za zniknięcie ,ale czasami żeby cokolwiek w moim przypadku napisać, zrobić czy dokończyć jest kompletne odcięcie się od czasopożeracza jakim jest komputer czy telewizor. Ale efekty widać, 150 stron pracy mgr napisanej, oddana, czeka na akceptację, sesja po mału bez wpadek, dobrze jest. Jak się ogarnę to wrócę, buziaki dla wszystkich i posyłam dwie świeże fotki mojego Lamisia Gumisia z całusami dla wszystkich Cioć, kolegów i koleżanek :******
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 24 gości