PrzytulAia_maskotki, torby, legowiska_chwilowa reaktywacja;)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw kwi 10, 2014 15:52 Re: PrzytulAia_3 AngryBirds_2 zdobione pudełeczka_1 ChichKOT

Chichkotek i ogrzewające serduszko czekają :D

i 3 ptaszydełka Angry Birds i 2 zdobione ślicznie pudełeczka też czekają na nabywców :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Sob kwi 19, 2014 11:42 Re: PrzytulAia_3 AngryBirds_2 zdobione pudełeczka_1 ChichKOT

Wszystkim Forumowiczom
Obrazek
:)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto kwi 22, 2014 8:31 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka

Witam poświątecznie :)
Widzę na forum duże zmiany :mrgreen: więc i ja ruszam z moimi nowościami :)
Tym razem są to zabawki mojego autorskiego pomysłu, nigdzie w Necie takich nie znajdziecie ;)
Typowo są wykonane ręcznie, z nowego polaru, wypełnione kulkami z włókna poliestrowego, czyli są mięciutkie i miłe w międoleniu :)
Mogę się pochwalić, że nabyłam kilkanaście nowych sztuk polaru, więc już nie istnieją żadne ograniczenia, będzie kolorowo!
Postanowiłam zaryzykować i pokazać Wam nie tylko koty (mam nadzieję, że lubicie także inne zwierzątka :))
Każda PrzytulAika jest niepowtarzalna, ma własny charakter, różnią się od siebie wykończeniami w zależności od mojego humoru, nowych pomysłów i nabytych umiejętności ;)

Panie i Panowie
oto PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka :)

Prezentowany już wcześniej Zajęczy
Obrazek Obrazek Obrazek

Prosie
Obrazek Obrazek - obowiązkowo z zakręconym ogonkiem :wink:

Wołeczek
Obrazek Obrazek Obrazek

Miś
Obrazek Obrazek Obrazek
i Polar Miś (zrobiony na prezent dla nowonarodzonego w mojej rodzinie :))
Obrazek Obrazek

Pingwinek
Obrazek

SUV - czy to ptak? czy samolot? może superman? chyba jednak Sowa :)
Obrazek

Smoczek
Obrazek Obrazek Obrazek

Małpiatka
Obrazek

Kot
Obrazek Obrazek
i jego długowłosy kolega z mikrofibry
Obrazek Obrazek Obrazek

Niebawem więcej szczegółów :)
A na razie bardzo zachęcam do komentowania, oceniania, wybierania, która PrzytulAia najfajniej wyszła. Jest to o tyle dla mnie ważne, że będę wprowadzała drobne zmiany, więc każda rada cenna :)
Zapraszam do częstych odwiedziń, bo rodzina się powiększa :) w przygotowaniu dwa nowe wzory PrzytulAiek.

Aia

Post » Wto kwi 22, 2014 11:28 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka

A taki oto prezent zrobiłam mojemu prawie bratankowi :)
Obrazek

Aia

Post » Śro kwi 23, 2014 18:49 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka

Asiu :1luvu: może uaktualnij pierwszy post i pokaż Twoje nowe super przytulanki :)
albo napisz że są na str.4 :)

wszystkie PrzytulAie są urocze a ile mają smaczków, szczególików :D cudne :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon kwi 28, 2014 7:18 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka

Dzięki Wibrysko,
wszystko jest uaktualniane na bieżąco, łącznie z odnośnikami do konkretnych stron.

jakieś opinie? Pozytywne, negatywne? każde cenne.
Ja mam swoich faworytów, ciekawa jestem czy by się pokryły z Waszymi
edit:
dodałam opcję ankiety, może to Was ośmieli do podzielenia się spostrzeżeniami :)

Aia

Post » Pon kwi 28, 2014 20:42 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka

Zagłosowałam pierwsza :)
Pewien problem widzę w tym, że w ogóle na pluszaki to chyba jest słaby popyt. Poduchy w fajnych kształtach, posłanka, to są rzeczy praktyczne.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto kwi 29, 2014 6:43 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka

Nie zagłosuję bo mi się wszystkie podobają :roll: Im większe tym lepsze. A ponieważ patrzę pod kątem dzieciaczków, to myślę, że na poduchy się nadają. Kot by się mógł sturlać :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto kwi 29, 2014 17:30 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka

a na ile maskotek można głosować w ankiecie ? tylko na jedną czy na więcej ? :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt maja 02, 2014 18:03 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka

PrzytulAie się Przypominają :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon maja 05, 2014 13:38 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka

powiadomienia z wątku mi nie przyszły :oops:
Dziękuję za komentarze :)

PrzytulAie można zrobić tak na prawdę w dowolnym rozmiarze, nawet i wielkości dziecka :mrgreen: Szyjąc te, miałam na uwadze koszt przesyłki... Poczta Polska poszalała teraz z cenami, podniosła je nie oszczędzając za bardzo portfela, co myślę, że i na moim "interesie" się odbije :(
Zabawki mają chyba optymalną wielkość - ok 28 cm
W miarę kiełkowania pomysłów pewnie będą się zmieniać, może uda się im nadać kształt poduchowy.

Co do ankiety, to powinno być widoczne ile głosów można oddać (ja widzę). ???

Jestem zaskoczona, że Wołeczek jest w czołówce. Też go lubię, a wymyślałam przez przypadek, jako jednego z ostatnich :)

Utworzyłam stronę na Facebooku... Trochę wbrew sobie, trochę za namową znajomych, ale przede wszystkim by móc odsyłać ciekawych do jednego miejsca (pozostawiając swój prywatny profil, jako ściśle prywatny) Jeszcze nad nią pracuję, dodaje, układam, ale można sobie zajrzeć, zapraszam https://www.facebook.com/PrzytulAia?ref=hl

PS
jadę niebawem do Rzeszowa, mogę coś zabrać i wręczyć osobiście, by zaoszczędzić na przesyłce

Aia

Post » Pon maja 19, 2014 14:04 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_przec

Wielkimi krokami zbliża się Dzień Dziecka.
Może ktoś da ostatniemu Chichkotowi dom z tej okazji?
Kto pierwszy ten lepszy - przecena - 25%
czyli gigakot poducha za jedyne 45 zł (+ przesyłka bądź odbiór osobisty - w przeciągu miesiąca - Warszawa/Łódź/Katowice/Tychy)
Obrazek

Aia

Post » Śro maja 21, 2014 22:02 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_przec

Podrzucę...

Megana

Post » Czw maja 22, 2014 21:06 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_przec

Zgłosiła się moja koleżanka, która zresztą już ma dwa Chichotki i tego ostatniego też by chciała, ale może zapłacić dopiero jak dostane pensję, czyli około 30 maja.

Megana

Post » Czw maja 22, 2014 21:17 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_przec

o jak miło, sprawdzony dom :)
Nie ma problemu by kota zarezerwować :) Dzięki Meg.

PS.
wybywam na weekend, będę dostępna w poniedziałek :)

Aia

[poprzednia][następna]