Ja też uważam, że karty i zaznaczanie tam każdej dawki leku było przejrzyste i czytelne, zresztą na ostatnim dyżurze wpisałam leki podane Bartkowi mimo że wcześniej parę razy nie zostało to w karcie odnotowane

Oznaczenia na boksach też byłyby fajne, a może, żeby orientować się w coraz to nowszych lokatorach, można by na początku wątku jeden z postów przeznaczyć na taką bazę kotów, gdzie byłyby wszystkie imiona aktualnych podopiecznych wraz z kolorem futerka, cechami szczególnymi i pomieszczeniem w którym przebywają. Tak samo, jak to jest z kącikiem medycznym.
Bo teraz, jak ktoś dłużej nie może przyjechać na dyżur, tak jak ja jakiś czas temu i Kasia, to można nawet w podawaniu leków się pomylić - albo nie dać wcale, bo nie wiadomo, który to kociak o takim imieniu, albo, co chyba gorsze, podać niewłaściwemu
Ja zawsze przed dyżurem sprawdzam ileś stron do tyłu, czy ktoś nie dawał info o tym, że przybył jakiś kot, i jak on wygląda, ale czasem można przegapić albo np. jest samo imię, a nie wiadomo, jak futrzak wygląda, i może ten sposób 'katalogowania' byłby klarowny

Pozdrawiam, dobrej nocki

PS. Chyba się nie chwaliłam, że nasza Penka - chatkowa Ernestka - jest już od paru tygodni po sterylce

To taki skoczny, łowny kot, że już w dniu ciachania chciała skakać za zabawkami i się bawić - musieliśmy ją mocno uspokajać, żeby się nie naderwała

Postaram się wkrótce wstawić jakieś fotki, tym bardziej, że jesteśmy w nowym mieszkaniu i koty mają nowe kąty do zwiedzania.