213/14 - Libia

204/14 - Adwokat

Takie oto pięknoty są do adopcji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:Mela jest wycofana ( boi się przestrzeni ) ale rozbawiona zapomina się i daje głaskać brzucholca.
Będzie z niej super pieszczoch
kuba.kaczor13 pisze:Mela jest wycofana ( boi się przestrzeni ) ale rozbawiona zapomina się i daje głaskać brzucholca.
Będzie z niej super pieszczoch
kuba.kaczor13 pisze:W tym tygodniu będę w niedzielę . Kto ze mną , kto w sobotę ?![]()
akne pisze:
No właśnie, ten lęk przestrzeni.
[size=85]Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia, taki typ strachulca jak Mela (Nelly) 85/14 widziałam po raz pierwszy.
Kiedy jest w swoim koszyku, to pozwala się głaskać, wygina się i lgnie pod rękę, mruczy jak cała fabryka traktorów Ursus.
(normalnie to klasyczne strachulce boją się każdego ruchu ze strony człowieka).
Ale kiedy wyszła z koszyka na żarcie przyniesione przez mnie - mokra Smilla z sercami (apetyt Jej dopisuje, pierwszą porcję dostała do koszyka, na drugą po kilku godzinach wyszła sama), to kiedy do niej podeszłam niedynamicznie, to uciekła i schowała się znowu w koszyczku.
W koszyku wyginanie i Ursus
kuba.kaczor13 pisze:http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,7-kotkow-porzuconych-w-tramwaju,wid,16621854,wiadomosc.html?ticaid=112c58&_ticrsn=3![]()
![]()
![]()
akne pisze:Uwaga, atention, achtung, wnimanje!
Informacja dla mieszkańców Warszawy i okolic
Grupa Pomocy Kotom MRAU w imieniu organizatorów zaprasza na piknik "Niedziela na czterech łapach":
https://www.facebook.com/events/247836325401145/
Niedziela, 25 maja 2014, godzina 10:00-16:00, Kawiarnia Kafka na Powiślu, ulica Oboźna.
Oprócz GPK MRAU wystawiać się będą:
Pruszkowski Dom Tymczasowy
Fundacja Azylu Koci Świat
Koteria
Fundacja Pole Inicjatyw Twórczych
W programie:
Kiermasz z artystycznymi różnościami, z którego dochód zostanie przeznaczony na pomoc zwierzakom w domach tymczasowych
Pokazy artystycznego przyrządzania kawy
Gry i zabawy dla dzieci, malowanie buziek
Porady doświadczonych wolontariuszy
Porady behawiorysty zwierzęcego
Serdecznie zapraszamy!
Grupa Pomocy Kotom MRAU będzie mieć swoje stoisko, na którym będziemy kwestować na rzecz naszych podopiecznych i sprzedawać przedmioty z darowizn - cały dochód przeznaczony jest na wsparcie kosztów leczenia i utrzymania kotów pod naszą opieką.
Wszystkie osoby, które chciałyby ofiarować dary (akcesoria dla kotów, różne gadżety, obrazki, książki, biżuterię, ...) zapraszamy na nasze stoisko.
Niesprzedane na pikniku dary zostaną wystawione na naszym charytatywnym koncie Allegro.
Edit:
Właśnie dotarły do mnie broszki i zawieszki przekazane przez Szklaną Pracownię na rzecz naszych podopiecznych:
Będzie je można nabyć na pikniku przy Kafce.
Bardzo dziękujemy Szklanej Pracowni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości