mir.ka pisze:dorcia44 pisze:Kuba,ja Pani na włościach ,płacę i wymagama tak na poważnie na szczęście P. Bogdan ma głowę na karku i podpowiada pewne rozwiązania ,ja jestem na zasadzie jaką mnie Panie Boże stworzyłeś taką i masz
zero polotu ,zmysłu estetycznego ,no dno i wodorosty ,..
![]()
Zerwałam się jak głąb ,widziałam na zegarku 6.48 ,a to była 5.48mam z Gadziną jechać po płyty gipsowe i resztę potrzebnych rzeczy.
Niech to już będą ostatnie zakupy![]()
Miałam jechać sama ,a co tam płyta ma tylko 2.60 ,a OSB potrzebuje 3 m. ale co to dla mła![]()
Gadzina wraca z nocy więc od razu na rowerki i w drogę.
przywieziecie te płyty na rowerkach?![]()
![]()
![]()
transport ,płatny
Zarżnięta jestem po uszy ,jak jeszcze coś będzie do kupienia to już nic z tego .
Ile bym nie pożyczyła to mało i mało
Dziś sąsiad spytał ile mu zapłacę ,podłączył kabinę prysznicową ,co nie było wcale łatwe ,a wręcz odwrotnie ,zrobił inne podłączenie do pralki ,podłączył kibelek ,podłączy zlew i gazówkę ,nakupował różnych rurek ,rureczek ,rur ,specjalne zawory itp.
pyt. ile Sobie zażyczył
W drodze do Castoramy ,rozleciał się łańcuch
musiałam wrócić do dom i jechać autobusem Koteczka persiczka już na sterylce ,brzuch pod nos
Ludzie mieli ją gdzieś ,ale to ich kot
kol. powiedziała że przez kota miała stłuczkę i w takim razie prosi o pokrycie kosztów naprawy , dostałyśmy kota bo właściwie to ona się do nich przybłąkała
syfu ciąg dalszy