Ewa L. pisze:A czy ktoś oglądał nasze filmiki ?
jesce nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Ewa L. pisze:A czy ktoś oglądał nasze filmiki ?
Oczywiście, że oglądałam
mir.ka pisze:filmiki obejrzane![]()
z Polą trochę za ciemne, a Zuzinki za mało![]()
zabawki które kotek sam znajdzie są najlepsze
Ewa L. pisze:A ja dziś od samego rana mam ochotę się pochlastać
Ten debil znów od samego rana wierci tak że aż pod stopami czuję jak podłoga drży. Te kretyńskie studentki od godziny na cały regulator poszczają jedną i tą samą piosnkę aż mi się pawikować chce.
Szkoda mi dziewczynek bo troszkę wypłoszone są. Ale takie hałasy nie są dla nich codziennością.
Ewa L. pisze:A ja dziś od samego rana mam ochotę się pochlastać
Ten debil znów od samego rana wierci tak że aż pod stopami czuję jak podłoga drży. Te kretyńskie studentki od godziny na cały regulator poszczają jedną i tą samą piosnkę aż mi się pawikować chce.
Szkoda mi dziewczynek bo troszkę wypłoszone są. Ale takie hałasy nie są dla nich codziennością.
Sihaja pisze:Współczuję. U mnie w pracy są stale remonty od dłuższego czasu. To z jednej to z drugiej strony wiercą stukają, pukają... Po 8 godzinach wychodzę z kwadratową głową....
puszatek pisze:Ewa L. pisze:A ja dziś od samego rana mam ochotę się pochlastać
współczuję kretyńskich sąsiadów![]()
pozdrawiam cieplutko, Ewuś![]()
Spilett pisze:Ewa L. pisze:A ja dziś od samego rana mam ochotę się pochlastać
Masakra... WspółczujęTy zawsze możesz iść na spacer czy do sklepu, ale kici nie weźmiesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 163 gości