anieli pisze:wyglądam jak pietruszka po porażeniu prądem
paciemu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anieli pisze:wyglądam jak pietruszka po porażeniu prądem
anieli pisze:uwaga, tylko dla ludzi o mocnych nerwach!
co się stanie jak się włoży palce do kontaktu![]()
anieli pisze:uwaga, tylko dla ludzi o mocnych nerwach!
co się stanie jak się włoży palce do kontaktu![]()
anieli pisze:Kto wie, co oznacza takie gardłowe miaukolenie/zawodzenie u niekastrowanego kocura? Szuka dziewuchy, czy dopomina się o coś?
Przeważnie robi to w okolicy drzwi wejściowych.
joanka40 pisze:Taki wydzierający się kot, to raczej nie radzi sobie ze swoim popędem płciowym i szuka narzeczonej, albo narzeczonego, albo nawet w liczbie mnogiej.
Fryzura bardzo fajna.
Nowoczesna - to teraz w modzie jest.
Zdjęcia z myszkami rewelacyjne, będę się nimi napawać.
Czy kot po koci..coś tam, jest spokojniejszy ?
Bo Siuśkota faszeruję Hydroxyzyną, a może wystarczyłoby koci...zioło ?
izka53 pisze:to oryginał, czy fotoszopbo mnię się podoba
![]()
![]()
anieli pisze:Kto wie, co oznacza takie gardłowe miaukolenie/zawodzenie u niekastrowanego kocura? Szuka dziewuchy, czy dopomina się o coś?
Przeważnie robi to w okolicy drzwi wejściowych.
to taki wash&go - woła kotkę, domaga się wyjścia, informuje inne kocury, że on tu jest.....Jednym słowem domaga się obcięcia jajek![]()
anieli pisze: I tak się zastanawiam, co z nim zrobić.
anieli pisze: czytałam, ze komp Ci się spier...eeee...znaczy się z pierwszym maja odmówił posługi![]()
anieli pisze:fota to oryginał, kupiłam sobie karbownicę i szaleję
izka53 pisze:anieli pisze: I tak się zastanawiam, co z nim zrobić.
Odjajczyć![]()
![]()
Kocura można wypuścić, jak tylko narkoza odpuści, czyli następnego dnia. Wodę dawać obowiązkowo - ja już wystawiłam na ogród starą patelnię z wodą , bo to i ptaki, i jeże, i koty własne tudzież gościnne napić się mogą. Obserwować, czy się stan futra nie pogarsza , obfocić i szukać domu.
anieli pisze: czytałam, ze komp Ci się spier...eeee...znaczy się z pierwszym maja odmówił posługi![]()
Moje cudo, mój prawie 10-letni laptuś, dał się zreanimować![]()
![]()
Jak słowo daję - ja go kiedyś oprawię w ramki i na ścianie powieszę, w hołdzie dla jego wytrwałości
.
Natomiast jego 5 lat młodszy potencjalny następca, marki Dell zresztą, u mojego syna - informatyka, działał, u mnie - nie![]()
anieli pisze:fota to oryginał, kupiłam sobie karbownicę i szaleję
Suuuuper ten oryginał![]()
![]()
izka53 pisze:Moje cudo, mój prawie 10-letni laptuś, dał się zreanimować![]()
![]()
Jak słowo daję - ja go kiedyś oprawię w ramki i na ścianie powieszę, w hołdzie dla jego wytrwałości
.
Natomiast jego 5 lat młodszy potencjalny następca, marki Dell zresztą, u mojego syna - informatyka, działał, u mnie - nie![]()
joanka40 pisze:No to jak kot ma właściciela, to raczej niewiele można zdziałać.
Wiem, że niektórzy posiadacze zwierząt nie kastrują kocurów, bo cytuję:
"On ma takie silne geny, a te koty z podwórka to takie słabe, że niech przyczynia się do rozrodu silnych, młodych kociąt"...
Aż mnie zatrzepało, jak to usłyszałam, bo te "słabe koty z podwórka",to może być potomstwo tego kocura.
Ale takie jest jeszcze myślenie, co poniektórych ludzi.
Do mnie pod okno, też przychodzi ostatnio kot, gotowy do transferu z wolności do życia co prawda zniewolonego, ale w kołdrze i obsikuje mi okna.
Fajny jest, ale szóstego kota już nie wezmę,bo rozchoruję się na jakąś nerwicę w końcu.
Porobiłam mu zdjęcia i planuję założyć mu wątek.
Jeśli chodzi o Luśkę, to poprawy nie ma, niestety...
Hydroxyzyna działa na nią słabo i krótko, mimo zaleconej dawki.
Podaję ją Luśce jak za bardzo bryka i obtłukuje sobie plecy.
Po dawce porannej i wieczornej, następnego dnia Siuśkot się trochę ogarnia i nie skacze jak małpa po rogówce i parapetach.
Anieli, chciałam się zapytać jak działa taki tablet graficzny i jakie funkcje ma takie cudo ?
Bardzo jestem ciekawa. Widziałam Twojego tabletowego, ślicznego kota i stąd to pytanie.
I jeszcze jedno - ile kosztuje taki tablecik ?
Pozdrawiam serdecznie w niedzielę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości