Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Mam już odpowiedź z PZF:
(...)
Do PZF napisałem dzisiaj o godz. 10. Odpowiedź otrzymałem o 15.
Pozostałe organizacje milczą.
Kasia D. pisze:kotki z Agpamisu na biurkiem
agal pisze:(...)Ten kto nie uczestniczył w pandemonium jakim jest organizacja wystawy, niech siedzi cicho.
Wojtek pisze:Pozostałe organizacje milczą.
Szanowny Panie,
dziękujemy za zainteresowanie problemem, że rasowe zwierzę, to takie, które ma rodowód lub metrykę pochodzenia.
Pańskie uwagi i propozycje są bardzo cenne i być może skorzystamy z nich przy organizacji kolejnych wystaw (najbliższa odbędzie się w połowie czerwca w Pruszkowie pod Warszawą).
Może byłby Pan chętny nam w tym pomóc?
Czego nam najbardziej brakuje, to niestety rąk do pracy.
Każdy chętnie mówi, że należy coś zrobić, albo, że coś nie zostało zrobione, jednak, kiedy przychodzi czas realizacji zadań, okazuje się, że rąk jest zbyt mało. Zapraszamy bardzo serdecznie do współpracy. Jesteśmy zawsze we wtorki w godzinach 17-20 w siedzibie Oddziału ul. Znanieckiego 4d/52, nasz telefon 671 72 81. Serdecznie zapraszamy
Z poważaniem
Joanna Bisiak
Wojtek pisze:20 lutego otrzymałem odpowiedź z Zarządu Głównego SHKRP.
....
A w odpowiedzi napisano m.in. że kot rasowy nie musi mieć rodowodu, że są też koty rasowe bez rodowodów. Zaś rodowód jest potrzebny do uniknięcia rozmnażania wsobnie.
Wojtek pisze:20 lutego otrzymałem odpowiedź z Zarządu Głównego SHKRP.
....
A w odpowiedzi napisano m.in. że kot rasowy nie musi mieć rodowodu, że są też koty rasowe bez rodowodów. Zaś rodowód jest potrzebny do uniknięcia rozmnażania wsobnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 214 gości