Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:witaj Ewciu![]()
nadal zmęczona po wczorajszym przestawianiu?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:witaj Ewciu![]()
nadal zmęczona po wczorajszym przestawianiu?
Witaj Mireczko!![]()
Zdecydowanie tak - wszystkie gnaty mnie bolą![]()
Rano wstałam z bólem głowy. Dałam dziewczynką śniadanko, wzięłam proszka i położyłam się na jeszcze trochę. Niedawno wstałam i z głową lepiej.
Ewa L. pisze:Poszłam spać po pierwszej w nocy bo ogarnęłam resztę, obejrzałam film, poszłam pod prysznic .....a wstałam przed 8 rano. Ja myślę że ja jednak bardzo odczuwam zmiany pogody a co za tym idzie ciśnienia. Wczoraj miałam bardzo wysokie nawet 161/105 a dziś rano jak mierzyłam to było 136/86 czyli zdecydowanie dużo niższe.
Ewa L. pisze:W nocy i rano padało bo jak wstałam to chodniki były mokre. Teraz nie pada a nawet momentami świeci słońce a za chwilę znów się robi szaro bo zakryła je ciemna chmura.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:W nocy i rano padało bo jak wstałam to chodniki były mokre. Teraz nie pada a nawet momentami świeci słońce a za chwilę znów się robi szaro bo zakryła je ciemna chmura.
to tak jak u mnie
ale przynajmniej jest cieplej niż było
Ewa L. pisze:Wczoraj zrobiłam wieczorem zamówienie w zoo+ i jestem ciekawa kiedy przyjdzie paczka.
Tym razem nie zamówiłam gurmecików tylko felixy i cosme. Ciekawa jestem czy dziewczynką przypasuje bo jak nie to będę musiała sama zjeść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi i 312 gości