Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:na mamuśkę uważajcie, młodziutka jest, więc może byc taka mało przejęta swoją rolą, nie została odrobaczona i odpchlona bo za małe ma dzieciaczki. Kupę zrobiła do kontenera bardzo ładną, test felv ujemny.
Naomi - fajna pani, nie wiem czy nie jakaś malarka. Dobry domek.
Do Lupusa trafił ok 10 tyg maluszek. Prawdopodobnie zatruł się jakimiś resztkami gołębia może też otrutego. Ma objawy neurologiczne, dostał leki, rokowania raczej nieciekawe.
Mara S pisze:
A co to za domek adoptowal Naomi?
Filomen pisze:ona przyszła wczoraj po południu, wiec nie została zaczipowana, a Ewelina jej nie kłuła już bo była bardzo zdenerowana juz przy pobieraniu krwi . ksiazeczke ma, zostawiłam . Ma na imie Gracja
Kasiu ale o co chodzi z tą puszką do połowy pełną co to było ? z jedzeniem? gdzie ona stała?regularkate pisze:Po dyżurze:
Zostawiłam też torbę nakrętek w przedsionku i wyrzuciłam zgniecioną puszkę do połowy pełną, która tam była, bo nie wiadomo, ile czasu tam stała.
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 19.05.-25.05.
19.05. pon. rano brak wiecz. Teresa
20.05. wtorek rano brak wiecz. Patrycja
21.05. środa rano Patrycja wiecz. Mara
22.05. czwartek rano brak wiecz. brak
23.05. piątek rano brak wiecz. brak
24.05. sobota rano brak wiecz. brak
25.05. niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:Kasiu ale o co chodzi z tą puszką do połowy pełną co to było ? z jedzeniem? gdzie ona stała?regularkate pisze:Po dyżurze:
Zostawiłam też torbę nakrętek w przedsionku i wyrzuciłam zgniecioną puszkę do połowy pełną, która tam była, bo nie wiadomo, ile czasu tam stała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 190 gości