zjadła tę wołowinkę i żółtko surowe (jajka i tak kupuję tylko bio, więc niech sobie je na zdrowie od czasu do czasu). Chyba posmakowało. A matka wcina wielką michę sałatki, brokułki marfefka ogóreczek pomidorek zielsko świeże zioła oliwa i odrobina parmezanu może się nie odłoży ten naleśnik z podwieczorku
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
coś na barfnym mi o tym mówiły, tzn surowe mięcho mieszasz tylko z żółtkiem?
..........................♥Tosia&Bazyl♥......................... ♥ 'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.' Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI
żółtko dałam bo ja potrzebowałam białko a wiem że jak jajca bezpieczne to warto czasem kiciowi dać, tyle. a pomieszałam z mięskiem bo inaczej by nie zjadła
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
Z początkowych stron wątku wydedukowałam , że MamaMeli jest melomanką i stąd ta dedykacja Sama też od ponad pół roku jestem dumną opiekunką kocurka o imieniu Nadir (kotek przybłąkał się do nas i postanowiliśmy dać mu dom). Czasem podczytuję Forum, na pisanie niestety czasu brak - przynajmniej na razie. Pozdrawiam serdecznie, Kasia
ojeju dziękujemy ) słodziaszne, nie znałam, rossiniowski koci miauet oczywiście znam i z Ravela z Dziecka i Czarów też, ale tego nie pozdrawiamy Nadirka i jego mamę )