becia_73 pisze:Czy bransoletki są "rozciągliwe"?
Część tak. Proszę o konkretne numery to sprawdzę

Moderator: Moderatorzy
becia_73 pisze:Czy bransoletki są "rozciągliwe"?
tamiss pisze:Chciałbym poprosić o rezerwację bransoletek nr 9 z zestawów 20 i 22. Czy jest możliwe podanie wymiarów?
elu pisze:tamiss pisze:Chciałbym poprosić o rezerwację bransoletek nr 9 z zestawów 20 i 22. Czy jest możliwe podanie wymiarów?
Można zarezerwowaćWymiary są widoczne na zdjęciach
Mogę jeszcze podać długość tej pierwszej, bo widać tylko średnicę mniej więcej.
Koki-99 pisze:Piękna biżuteria już u mnie, bardzo dziękuję![]()
Ponieważ uważam, że ceny były dosyć zaniżone, postanowiłam dorzucić jeszcze jakiś grosik, choćby za łańcuszek, który okazał się być srebrem z próbąmoże być?
tamiss pisze:elu pisze:tamiss pisze:Chciałbym poprosić o rezerwację bransoletek nr 9 z zestawów 20 i 22. Czy jest możliwe podanie wymiarów?
Poproszę
elu pisze:Koki-99 pisze:Piękna biżuteria już u mnie, bardzo dziękuję![]()
Ponieważ uważam, że ceny były dosyć zaniżone, postanowiłam dorzucić jeszcze jakiś grosik, choćby za łańcuszek, który okazał się być srebrem z próbąmoże być?
Dziękuję w imieniu BudryskaPrzelej ile uważasz na konto lecznicy, które Ci podałam.
Ceny niskie a i tak mało chętnych
elu pisze:tamiss pisze:elu pisze:tamiss pisze:Chciałbym poprosić o rezerwację bransoletek nr 9 z zestawów 20 i 22. Czy jest możliwe podanie wymiarów?
Poproszę
OK, wieczorem sprawdzę i podam
Koki-99 pisze:elu pisze:Koki-99 pisze:Piękna biżuteria już u mnie, bardzo dziękuję![]()
Dziękuję w imieniu BudryskaPrzelej ile uważasz na konto lecznicy, które Ci podałam.
Ceny niskie a i tak mało chętnych
Przelałam przedwczoraj na konto, na które wpłacałam za biżutki, chyba Twoje
bemola pisze:hmm a ode mnie kasa doszła? bo nie widzę się w "rozliczeniu" ani listonosz do mnie nie zawitał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości