♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 15, 2014 16:22 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Kocia miłość str. 51 :D

Łooooł,co ja tu czytam,jedna fajna osóbka miała urodziny w ten dzień co mój Kolo ?
Z małą obsuwą wszystkiego Naj Kasiku ,zdrówencja od.....no wiesz... :mrgreen:

:piwa: :piwa: :piwa: :balony: :birthday:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 15, 2014 16:24 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Kocia miłość str. 51 :D

Myszolandia pisze:Łooooł,co ja tu czytam,jedna fajna osóbka miała urodziny w ten dzień co mój Kolo ?
Z małą obsuwą wszystkiego Naj Kasiku ,zdrówencja od.....no wiesz... :mrgreen:

:piwa: :piwa: :piwa: :balony: :birthday:

Dziękuję Sylwuniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt maja 16, 2014 14:52 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Kocia miłość str. 51 :D

Cześć Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pogodę mamy okropną, nie nastraja :roll:
Jutro ma być cieplej i słoneczko ma świecić. Ciekawe co z tego wyjdzie.

Koteczki wysyłane :wink:

Całusy dla chłopczyków futerkowych :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt maja 16, 2014 14:57 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Kocia miłość str. 51 :D

Miraclle pisze:Cześć Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pogodę mamy okropną, nie nastraja :roll:
Jutro ma być cieplej i słoneczko ma świecić. Ciekawe co z tego wyjdzie.

Koteczki wysyłane :wink:

Całusy dla chłopczyków futerkowych :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basik :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No niestety, też czekam z utęsknieniem by troszku słońca się pojawiło.

Dziękuję ślicznie :1luvu:
Zamelduję jak dotrą :ok:

Całusy przekazane jednemu futrzastemu, bo mi kolana grzeje właśnie :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt maja 16, 2014 15:30 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Kocia miłość str. 51 :D

Hej Cioteczki :1luvu:

U nas leje i leje i leje jak zresztą chyba wszędzie :(
Tyle dobrze, że humory dopisują :)
Kocurki mają ogromy apetyt i aż sam Muszeron mnie zadziwia, bo wcina wszystko do ostatniego kawałka mięska i ... szuka jeszcze resztek w misce Teemo, których oczywiście tam nie znajdzie :wink:

Wczoraj wieczorkiem "paczę"... Teemol śpi na naszym łóżku, hmm, on nigdy tutaj się nie kładzie.
Odwracam się i już wiem dlaczego... Muszu postanowił zająć Teemośce jego spanko.
Nie wiem co mu do głowy wpadło, ma przecież swoje aż dwa :)
Biedny Teemol wyrzucony ze swojego spanka... ale nie interweniuję, niech sobie sami układają wzajemne relacje :wink:

I Muszeron w spanku Teemcia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I wczoraj też nagrałam kolejną część przygód kociego ssacza glonojada pospolitego :D
Od ostatniego filmiku minęło już trochę, ale Teemcia nadal pozostaje małym kocurkiem :mrgreen:
Filmik krótki, bo mój mąż nie wiedział, że nagrywam i zaczął czymś szurać .... 8)
Filmik ---> https://www.youtube.com/watch?v=daB1E8__-10&feature=youtu.be
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt maja 16, 2014 15:35 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Kocia miłość str. 51 :D

Cześć Kasiu :1luvu:
Dobrze,że ma kto wygrzać nam kolana w to ostatnie zimno.
Ja też czekam z utęsknieniem na słoneczko,już w przyszłym tygodniu ma być lepiej :ok:

Muszek słodka kuleczka :1luvu:
A Temo na filmie jest niesamowity :lol: jak on cmoka :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt maja 16, 2014 15:38 Re: Muszu i Teemuś ♥ Nowy filmik kociego ssacza str. 53 :D

Teemo ciumkacz :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt maja 16, 2014 15:40 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Kocia miłość str. 51 :D

Annaa pisze:Cześć Kasiu :1luvu:
Dobrze,że ma kto wygrzać nam kolana w to ostatnie zimno.
Ja też czekam z utęsknieniem na słoneczko,już w przyszłym tygodniu ma być lepiej :ok:

Muszek słodka kuleczka :1luvu:
A Temo na filmie jest niesamowity :lol: jak on cmoka :mrgreen:

Hej Aniu :1luvu:

Generalnie to od przyszłego tygodnia mają być upały do 30 stopni... :D
Zobaczymy co z tego wyjdzie :wink:

Teemcia jak zaczyna ssać to wpada w jakiś trans...
Przytrzymuje mi rękę pazurem ! a jak chcę ją zabrać po podgryza i napiera :D
Kochany jest, ale szczerze mówiąc miałam nadzieję, że z wiekiem troszku wydorośleje... na razie nic z tego :wink:

Spilett pisze:Teemo ciumkacz :1luvu:

Ciumka i to głooośno :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt maja 16, 2014 15:46 Re: Muszu i Teemuś ♥ Nowy filmik kociego ssacza str. 53 :D

Głośno i przesłodko! :love:

Spilett

Post » Nie maja 18, 2014 13:31 Re: Muszu i Teemuś ♥ Nowy filmik kociego ssacza str. 53 :D

Hej hej :1luvu:

I wreszcie słoneczko :dance2:
Ta deszczowa aura była już dobijająca...
Teraz z każdym dniem na być ładniej i cieplej :)

Kotełki w świetnych humorach od rana, najedzone, zadowolone, wysiadują na parapecie :)
Chociaż przedwczoraj w nocy dały taki koncert, że nie spałam do późna... bieganiny, nawoływanie się jakimś takim auuuuuu - jakbym miała w domu dwa wilki a nie koty 8O .
Czekałam tylko aż sąsiadka zacznie uderzać w kaloryfer, bo ich galopady brzmią jak przemarsz pijanych słoni :D Gdzieś o 5 nad ranem raczyły iść spać... :mrgreen:
Wczoraj już były grzeczne :)

A tak sobie buszowały i drzemały na kolejnej szafie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie maja 18, 2014 17:07 Re: Muszu i Teemuś ♥ Nowy filmik kociego ssacza str. 53 :D

Rilla07 pisze:
Obrazek

Dwa niewiniątka na szafie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
W nocy najlepiej się bawi i biega :mrgreen:
Koteczki wiedzą to najlepiej :roll:

Na moje szczęście mieszkam na parterze i sąsiadom nie przeszkadzają nocne eskapady :ryk:

Cześć Kasieńko :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie maja 18, 2014 17:27 Re: Muszu i Teemuś ♥ Nowy filmik kociego ssacza str. 53 :D

Rilla07 pisze:
Obrazek

Lizu lizu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett

Post » Nie maja 18, 2014 20:58 Re: Muszu i Teemuś ♥ Nowy filmik kociego ssacza str. 53 :D

Jaki kochany glonojad :1luvu:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon maja 19, 2014 10:43 Re: Muszu i Teemuś ♥ Nowy filmik kociego ssacza str. 53 :D

Obrazek
Cudaśne mniamniuśne Figurki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak ja ich dawno nie widziałam :oops:
A jak paczom na mnie :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon maja 19, 2014 13:02 Re: Muszu i Teemuś ♥ Nowy filmik kociego ssacza str. 53 :D

Miraclle pisze:Dwa niewiniątka na szafie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
W nocy najlepiej się bawi i biega :mrgreen:
Koteczki wiedzą to najlepiej :roll:

Na moje szczęście mieszkam na parterze i sąsiadom nie przeszkadzają nocne eskapady :ryk:

Cześć Kasieńko :1luvu:

Hej Basieńko :1luvu:

Taaa niewiniątka :mrgreen:
Od czasu do czasu (przyczyny oczywiście nie znam) zaliczają całą noc na szaleństwach i wtedy mam zwykle gwarancję nie przespanej nocy :twisted:
My mieszkamy na drugim piętrze, pod nami mieszka Pańcia, która bardzo hałasu nie lubi i już raz waliła w rury od kaloryfera jak kocurki szalały.
Dobrze, że sąsiadka lubi zwierzęta, bo jak jej wytłumaczyłam, że przygarnęliśmy małego kotka to od razu zmieniła ton i tylko poprosiła by zamykać pokój pod którym ona ma sypialnię :)

Spilett pisze:
Lizu lizu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciężko uchwycić na zdjęciu, czasem się udaje :D

ab. pisze:Jaki kochany glonojad :1luvu:

I jaki nachalny glonojad :mrgreen:

Myszolandia pisze:Cudaśne mniamniuśne Figurki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak ja ich dawno nie widziałam :oops:
A jak paczom na mnie :oops: :oops: :oops:

To była chwilka spokoju :D
Hej Sylwuniu :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]