Ostatnio Bąbelaski podłapały jakąś infekcję i jeździmy na odwiedziny do Ań.
Są bardzo dzielne tylko nie lubią samochodu.

Ale co się dziwić świat przez dziurkę nie jest za piękny.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Spowiedź Uzurpatora
- Aniele stróżu mój ty zawsze będziesz mój?
- Tak Kajtusiu aż do końca.
- Aniele mój będziesz zawsze do pomocy?
- Jak potrzeba w dzień i w nocy.
**************************************************************************************************************************************************************************
- Aniele coś mnie boli coś się dzieje!
- Już spokojnie kocie moje, już czekają aż dwie Ciocie.
- Coś mnie boli coś mnie kłuje przytul mnie Aniele czule.
- Cichuteńko mój malutki, chodź ogrzeję cię w mych dłoniach, a już jutro do śniadania będzie dobrze, teraz marsz już do spania.
*************************************************************************************************************************************************************************
- Aniele stróżu mój
- Tak Kajtuśiu
- Nie chcę jeść przytul mnie proszę.
- Już przytulam mą kruszynkę, tylko najpierw zjedz łyżeczkę za Balbinkę.
*************************************************************************************************************************************************************************
- Aniele stróżu mój
- Tak Kotusiu
- Brzuszek boli i sił nie mam zanieś mnie gdzie słonce świeci.
- Chodź idziemy i dość żartów bierz się tu za siebie czas przegonić to choróbsko. Dość leżenia pora biegać, dokazywać i z Balbiną świat zdobywać.
******************************************************************************************************************************************************************************
- Aniele stróżu mój.
- Tak Kajtusiu.
- Dzisiaj strasznie źle się czuję, nie chcę już do Ciotki ona kłuje.
- Mój Malutki już spokojnie ona kłuje i ratuje. A jak w pupkę Cię ukłuje to ja zaraz rozmasuje.
*****************************************************************************************************************************************************************************
- Aniele…….
- Tak Malutki
- Zimno w łapki, ciemno, co się dzieje?
- Nic to, cichaj leż spokojnie.
- Mój Aniele………. czy ja……… tez zostanę ………. Aniołem.
- Tak Malutki ……………….. Podaj łapkę…………………….. I chodz ze mną …………………. Już po trudzie.
Anmajo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości