WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 14, 2014 20:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Ona była w kolorze jedynie słusznym leosiowym, prawda?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro maja 14, 2014 20:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Niczego czyt. nikogo na razie przynajmniej.......nie kradnę. Mamy Herezję, Bellę oraz Celię

Bella hmmmmmm tez mi się to imię oczywiście NIE podoba.......ale co zrobić.......

Rozumiem Bestia .........ale Bella?

Tak Kotkinisie w leosiowym. Zostałyśmy przeklęte przez ten kolor....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro maja 14, 2014 20:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Wygląda na to, że miałam szczęście trafiając z Felkiem na hodowcę, który nie tylko był nadal uchwytny, ale na dodatek się przejął swoim kotem :) (powiedziałabym nawet, że się przejął dużo bardziej, niż się spodziewałam).

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Śro maja 14, 2014 20:51 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Ja sie ostatnio nie odzywam, bowiem do pracy wróciłam, ale podczytuję cały czas.
Jakby co - fantów na bazar troszkę się znajdzie, różnych różnistych, niestety nie kolekcjonerskich. Jeśli Zosik zadziała - foty podeślę.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro maja 14, 2014 20:52 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Poczekajmy na rewelacje Dalii.

Bo ja -powiem to nieśmiało- marzę o egzotyku.
Aczkolwiek marzenia swoje, życie swoje.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro maja 14, 2014 21:06 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

kotkins pisze:A to ciekawe...a istniała?
Papierów sobie sama nie wydrukowała , prawda?

istniała, bo jak słusznie zauważyłaś papiery kot ma
ale też bywa tak, że hodowle się zamykają z różnych powodów, może ta też tak ma
kotkins pisze:Poczekajmy na rewelacje Dalii.

rewelacji nie będzie bo i jakie mają być?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro maja 14, 2014 21:11 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

poza tym trzeba mieć na uwadze że za stan kota odpowiedzialni są właściciele kota nie hodowca, więc nie ma co wieszać psów na hodowcy
kotka ma co najmniej 6 lat, w tym czasie wiele się jak widać wydarzyło
Obrazek

dalia

Post » Śro maja 14, 2014 21:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Tak istnieje cień szansy, że to nie wodonercze tylko np. dziecko kotu na brzuchu usiadło i jest np. tak silna trauma.....
Cień......ale warto i jego się chwytać.

Trzeba poczekać do piątku innego wyjścia nie ma. Wtedy będziemy wiedzieć więcej. W piątek ma też Persona operację.......i Herezja sterylkę. Piątek mamy przes........generalnie.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro maja 14, 2014 21:24 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Neigh pisze:Tak istnieje cień szansy, że to nie wodonercze tylko np. dziecko kotu na brzuchu usiadło i jest np. tak silna trauma.....
Cień......ale warto i jego się chwytać.

Trzeba poczekać do piątku innego wyjścia nie ma. Wtedy będziemy wiedzieć więcej. W piątek ma też Persona operację.......i Herezja sterylkę. Piątek mamy przes........generalnie.

Trzymam kciuki, żeby było OK! :ok:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Śro maja 14, 2014 21:30 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Kolejna kocia bida...
Mam bardzo niebezpieczne odruchy jak myślę o ludziach, którzy doprowadzają zwierze do takiego stanu.
Właściwie czemu ja się dziwię? Dzisiaj usłyszałam wypowiedź pani z sali zabaw dla dzieci, że zdarzają się rodzice, którzy zostawiają dziecko na 6 godzin i podają zły numer telefonu, żeby im w zakupach nie przeszkadzało.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro maja 14, 2014 21:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

ab. pisze:Kolejna kocia bida...
Mam bardzo niebezpieczne odruchy jak myślę o ludziach, którzy doprowadzają zwierze do takiego stanu.
Właściwie czemu ja się dziwię? Dzisiaj usłyszałam wypowiedź pani z sali zabaw dla dzieci, że zdarzają się rodzice, którzy zostawiają dziecko na 6 godzin i podają zły numer telefonu, żeby im w zakupach nie przeszkadzało.

E no, to to ja rozumiem :twisted:
Ale kot to co innego :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw maja 15, 2014 5:10 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

kotkins pisze: (...)A Dorcia to się bardzo nadaje na szefa jednostki dywersyjnej.
Można z nią (podobnie jak z Wami Moje Drogie) KOTY KRAŚĆ!!

Psy też!!! Moja Tinka - chichuachua kudłata jest z pseudo, ocalona przez Dorcię. Trudno sobie wyobrazić, co przeszłą, ale...2 wetki robiąc sterylkę płakały jak mi opowiadały co miała w środku. A teraz potrafi nawet zaszczekać w mojej sic! obronie! całe 2, 15 kg psa!

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Czw maja 15, 2014 6:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Za Celię i resztę podopiecznych :ok: :ok: I jakby co to mogę popełnić następny wyrób kolekcjonerski :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw maja 15, 2014 6:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

jaki kochany kotek
http://www.ayoye.co/chat-sauve-petit-ga ... uer-chien/
trzeba trochę zjechać na dół aby zobaczyć filmik
Obrazek

dalia

Post » Czw maja 15, 2014 14:27 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-Pyniunia odzyskana!

Melka też by obcemu psu wpierdziel spuściła....... Własne leje, to cudzemu by nie przepuścila na bank......

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]