Czarne Diabły Tasmańskie VII - wynędzniała Opieńka :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 12, 2014 15:12 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

może chico? chica to by była dziewczynka a że on jednak facet to patrz punkt pierwszy.
Super że Raszid w domku, mniej super że apteczne kocię w wychodzącym.. trzymam kciuki za futra :)
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Pon maja 12, 2014 19:48 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Buras został Silasem, jako, że miauczy bezgłośnie. On coś ma z tożsamością płciową :twisted: - dziś popołudniu był mój Tata :1luvu: wpuścić kominiarza na pomiar i komentował "ta szara to nawet pchała się na kolana i była zainteresowana jedzeniem" :lol: . Tja ...
Towarzystwo zgrywa się od nowa, Krokiet wróciła na swoje wyżyny a Książę dzielnie wygina hamak :ok:
Raszid prawdopodobnie zaczął już jeść, Pan jest bliski liczenia kawałków w saszetce :oops: - ale kot chodzi po mieszkaniu i korzysta z kuwety bezapelacyjnie :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon maja 12, 2014 20:15 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Wurst mu dajcie,skoro ma problemy z tożsamością! :mrgreen:

Mania2

Od: Śro lut 11, 2009 21:35

Post » Pon maja 12, 2014 20:20 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Nie przejdzie, on z wokalem słabo stoi :mrgreen:

alix76

Post » Wto maja 13, 2014 21:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Sądząc po ilości kotków pod nogami dziś wieczór, pierwszą fazę integracji mamy za sobą 8) . Ex-ciężarny tankuje się do pełna, chyba przejął się tym, że ma jeść za dwoje :roll: Wcina suche i mokre do oporu :mrgreen:
Ponieważ wskutek szybkiego tempa ostatnich zmian sytuacja stała się nieco wilgotna , drogą negocjacji dostawiliśmy dodatkową kuwetę. Na pomocniczym stoliku w kuchni :roll: . Dobrze, ze rzadko gotuję :twisted: . Przynajmniej spełnia swoją rolę - tzn. kuweta jest używana statutowo a inne przedmioty nie ulegają nieplanowemu zamoczeniu :twisted:

alix76

Post » Śro maja 14, 2014 0:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

alix76 pisze:Ex-ciężarny tankuje się do pełna, chyba przejął się tym, że ma jeść za dwoje

To może jakiś Zadwój, Dublet albo Duet?
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro maja 14, 2014 8:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Mnie takie cieżarne koty pci menskiej zawsze z Gucisławem bądź Cześkiem się kojarzą. Maciej też może być. Bo dziś Macieja.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 14, 2014 8:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Zaglądam na Was wątek i czytam go od ostatniej strony :oops:
Kiedyś też miałam kocurka "w ciąży" - Naszą Pierwszą Kocią Miłość całej rodziny - Mruczusia :)

Oglądam forum w poszukiwaniu kocimiętki - chcę kupić dla Nero ale okazuje się, że jest kilka odmian i tylko niektórymi interesują się koty... Czy może wiecie gdzie można dostać tą właściwą kocią?
Zastanawiam się tylko nad jednym - do jakiego stopnia to może przywabiać na balkon owady żeby nie okazało się groźne dla zwierzaków polujących na wszystko co się porusza.... z tego powodu pszczół czy czegoś podobnego na balkonie wolałabym nie mieć :twisted:

Może znacie jeszcze jakieś inne zioła dobre dla kotów?
Zaglądam czy zobaczę jak aktualnie wygląda Twój ogródek :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro maja 14, 2014 18:53 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Ewuniu :1luvu: , witaj! Ja osobiście polecam sadzonki spod Hali Mirowskiej, tam jest kilku dobrych sprzedawców :). Mam stamtąd kocimiętkę i regularnie odwiedza ją Grubas z Sąsiedztwa :twisted: Natomiast nie wszystkie koty reagują na na to zioło :wink:
Kocimiętka jest rośliną miododajną ale w doniczce i pod kocimi paszczami raczej nie da rady zakwitnąć, także pszczół nie będzie. Nowe foty będą po niedzieli, w weekend lało i nie pstrykałam :oops:
Raszid wcina także chyba operację przeprowadzki można uznać za udaną :ok:
Silas po dokładniejszym zbadaniu jest chudy ja pies. Niech żre za dwoje :ok: Za to ma uroczy zwyczaj pomagania mi w gimnastyce - uwielbiam robić brzuszki z kotem. Na brzuchu :roll: Kiedyś mu zrobię mostek bez ostrzeżenia :twisted:

alix76

Post » Śro maja 14, 2014 21:15 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

też mi przestroga. Wyniesiesz go na wysokości, i co? koty niegdyś czczono jak bóstwa i one nigdy o tym nie zapomniały ;-)
Obrazek

królik dags

Post » Czw maja 15, 2014 15:59 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Moje koty uwielbiają, kiedy rozkładam matę. Niestety, mata gorzej to znosi. A i ja rzadko kiedy ćwiczę w domu.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Czw maja 15, 2014 16:16 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Moje z kolei zawsze uwielbiały mapę. Najlepiej się pod nią nurkuje i drze. A przy mojej ex Mehari spróbuj uszyć zasłony. powodzenia życzę :D
Obrazek

królik dags

Post » Czw maja 15, 2014 16:36 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Mapa tak!!! Niestety, dzisiejsze czasy map internetowych, z których korzystam od lat, kotom nie sprzyjają.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Czw maja 15, 2014 19:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Raszid w DS!

Ech, co za czasy dla kotów: monitory płaskie, mapy w internetach, fitness w klubach, żadnej frajdy w życiu :( .
Silas dziś zażądał na kolanka a Badido go nie zjadł 8O . Silas zjadł za dwóch :twisted: . Swoją drogą, jego odchody mają dziwny zapach, nawet w swojej kategorii :?
Bandid nie lubi spać na kocu, tylko na kołderce :wink:

alix76

[poprzednia][następna]