♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 14, 2014 16:09 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

mir.ka Ta piana z białek na wierzch, to kiedy się ją dodaje?. Czy dobrze rozumiem, że ona musi się podpiec?. Napisz proszę jak to się robi, bo nie ukrywam, że nie robiłam nigdy takiego wierzchu :)

Rilla Dziękuję, bardzo miło się czyta takie wpisy, ale .. ja tam mam mnóstwo kompleksów, hi - no, chyba jak każdy :D Choć .. generalnie, to akceptuję siebie taką jaka jestem, a to najważniejsze, prawda? :D Drapaczek niebawem Marcelkowi jakiś kupimy, muszę pokazać M. co znalazłam, co mi się podoba no i ostatecznie wspólnie musimy podjąć decyzję :) Choć znając Jego, to powie, że mam kupić ten, który wg. mnie jest ok, bo "On się nie zna" he he :D

Odebrałam okulary .. i .. póki co, to się do przyzwyczajam do tego, że mam je na nosie, nos mnie swędzi i czuję, że je mam ;) to minie, prawda? :ryk:
Ostatnio edytowano Nie cze 22, 2014 16:33 przez aannee99, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro maja 14, 2014 16:23 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Na początku wręcz mogę Ci okularki przeszkadzać :) Minie szybciutko i przyzwyczaisz się.
Jak ja nosiłam na co dzień to czasem zapominałam zdejmować do kąpieli albo do spania, kwestia po prostu przyzwyczajenia :wink:

Śliczne zdjęcie :1luvu:
I na prawdę bardzo do twarzy Ci w tych opraweczkach :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro maja 14, 2014 16:35 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Minie, minie :) Bardzo Ci w nich ładnie :1luvu:
Aleś Ty opalona, gdzie się tak spiekłaś na dekolcie? :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro maja 14, 2014 17:45 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Ile pięknych zdjęć i Dużych i Małych Dużych i koteczka :dance: :dance2:

A gdzie pies?
Pako

Post » Śro maja 14, 2014 18:31 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Dziękuję :oops: I wiecie co?. Tak właśnie jest, że jestem na tym etapie, kiedy te okulary mi przeszkadzają, nos trochę boli .. czuję je. Naprawdę mam nadzieję, że to minie, bo irytujące to jest, oj bardzo irytujące :ryk: No i nie wiem czy wszystko jest ok, bo gdy okulary do góry podsunę, to one po jakiejś chwili obsuwają się na dół, tzn. nie ma absolutnie opcji aby mi z nosa zleciały, ale jednak są niżej - moja siostra mówi, że to normalne ( też nosi okulary od kilku lat ), czy faktycznie tak ma być, czy to normalne?.

Marysiu Zdjęcia Lunki niebawem też jakieś wrzucę, obiecuję :D :D Jeżeli jutro nie będzie padał deszcz, to wezmę aparat na poranny spacer i coś popstrykam, specjalnie dla Was :1luvu:

Madziu Solarium :ryk: Raz na ruski rok lubię pójść, nie chodzę systematycznie i nie chodzę często, ale czasem lubię :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro maja 14, 2014 18:33 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

okularki :ok:
Ty w nich też :ok:

a co do sernika, pianę nakłada się na prawie upieczony sernik 15 min przed końcem
na dużą blachę ubijam na sztywno 5 białek, dodaję 8 łóżek cukru, nadal ubijam, do rozpuszczenia cukru (piana powinna być mocno sztywna) i później dosypuję wiórki kokosowe 10 dkg, mieszam lekko łyżką i nakładam na sernik
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro maja 14, 2014 18:34 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Dzięki Mireczko :)

W takim razie zrobię taki wierzch, z ubitych białek i z wiórkami kokosowymi :D
Obrazek

aannee99

Post » Śro maja 14, 2014 19:11 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Anneee jesteś laska ,w kiecce wyglądasz świetnie. No i wiadomo po kim ma urodę Wikusia . Okulary nie powinny przeszkadzać w normalnym funkcjonowaniu ,nie pamięta się o tym że są na nosie. Jeśli będziesz w dalszym ciągu odczuwała dyskomfort w ich noszeniu to udaj się do optyka u którego kupiłaś okulary, można jeszcze regulować okulary na zausznikach.......Marcelek cudo....

ulola

Od: Śro lut 04, 2009 17:33

Post » Śro maja 14, 2014 19:42 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Pozdrawiamy Marcelkową Panią . :D wraz z familią .

Ładnie Ci w okularach
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro maja 14, 2014 19:46 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Oj jak pięknie Ci pasują okulary! Bardzo ładnie dobrane oprawki.

Co do Twoich pytań, to zupełnie normalne, że póki co noszenie okularów Cię irytuje. Ja co prawda noszę soczewki (do których też musiałam się przyzwyczaić), ale etap okularów mam za sobą i wiem, że początkowo naprawdę było mi ciężko. Ale po kilku dniach sama zobaczysz, że nie będą Ci aż tak przeszkadzać.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro maja 14, 2014 21:44 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

:1luvu:
Pięknie wyglądacie obie z Wikusią :D
Śliczne z Was dziewczyny.

Też czekam na zdjęcia Lunki :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro maja 14, 2014 21:52 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Super zdjęcia.

Co do drapaków zobacz tu
http://www.ani-life.pl/

Jest to strona producenta, ceny niezłe, szybka i solidna realizacja, można samemu zrobić projekt.
Mam właśnie od nich i jestem bardzo zadowolona.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro maja 14, 2014 22:14 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

ulola Dziękuję :) Zobaczę jak będę czuła się w nich po kilku dniach noszenia, jeżeli nadal będą 'dokuczały', to podejdę do optyka :) Dzisiaj zresztą przy odbiorze okularów Pani powiedziała mi, że gdyby coś było jednak nie tak, to mogę podejść do Nich :)

Kuba Ja również pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny :D :D

ab Na tej stronie widziałam drapaki właśnie, dziewczyny z forum już mi pokazywały ten link, coś mi się zdaje, że właśnie u Nich zamówię drapak dla Marcelka, ceny mają fajne :)

[n]Annaa[/b] Dziękuję :1luvu: :1luvu:

Milena Myślałam o soczewkach, ale jednak zdecydowałam się na okulary, choć ... zawsze chciałam mieć soczewki :D

Zdjęcia Lunki niebawem będą, obiecuję :D

Ostatnio Luna przywlokła z łąki dwa kleszcze, były opite jak je wymacałam :roll: Ta jak w tamtym roku tak i w tym kupiliśmy obrożę Foresto, ale najwidoczniej się nie sprawdza teraz :roll:
Obrazek

aannee99

Post » Czw maja 15, 2014 14:25 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Hej Aniu :1luvu:
pilnuj Lunki i Marcelka też, bo w tym roku kleszczy jeszze więcej i co 4 zaraża jakimś cholerstwem :?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw maja 15, 2014 15:19 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

te obroże Foresto to podobno bardzo dobre

ja swoim kupuję krople
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]