Impreza była rewelacyjna, w knajpie na Powstańców. Jakie urozmaicone menu

Czy wiecie, że komnunia to jak mikro wesele ? Impreza, goście, kwiaty, prezenty, stroje, suknia, dodatki, ciurek kasy , ....

Tablet, a czemu nie ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:AgaPap pisze:charm jak Ty to robisz, że takie ładne Ci wyrastają i do tego wyglądają jak normalne chleby?
zaczarowana ręka![]()
postaram się nadrobićMyszolandia pisze:Haloooo !!!!!!!! moich burasków dawno nie było,halooooo !!!!!!!!!!!
oj tak... i jak dla mnie gdzieś po drodze całkowicie zatraca się idea imprezy...psiama pisze:Ja tez po komunii tylko w wersji hardcore - rodziców . Młoda komuniowała.
Impreza była rewelacyjna, w knajpie na Powstańców. Jakie urozmaicone menuJeszcze biały tydzień i zamykamy temat komunii, ufffff ...
Czy wiecie, że komnunia to jak mikro wesele ? Impreza, goście, kwiaty, prezenty, stroje, suknia, dodatki, ciurek kasy , ....![]()
wcześniej uważałam, że nie potrzebuję, ale do testów, pokazywania jak działa aplikacja, która ma działać "na wszystkim", tzn po sieci przez www, to myślę, że "se nada"psiama pisze:Tablet, a czemu nie ?Problem zazwyczaj jest tylko jeden, kasa.
psiama pisze:Co za pora ?![]()
Programiści chyba tak mają, bo moi czasem odpowiadają mi o takich dziwnych porach
charm pisze:psiama pisze:Co za pora ?![]()
Programiści chyba tak mają, bo moi czasem odpowiadają mi o takich dziwnych porach
chyba fakt, że programiści tak mają![]()
często mi się zdarza pracować w nocy
psiama pisze:I oczka się kleją, a rano jest masakra ze wstawaniem.
Ale co racja to racja, najlepiej się pracuje kiedy cisza wokół.
Dzis na sląsku duje i śwista strasznie, w radiu pandemonium zapowiadają na dziś
mir.ka pisze:charm pisze:psiama pisze:Co za pora ?![]()
bo wtedy cisza i spokój, nikt głowy nie zawraca
charm pisze:mir.ka pisze:charm pisze:psiama pisze:Co za pora ?![]()
bo wtedy cisza i spokój, nikt głowy nie zawraca
dokładnie tak![]()
Tu jest dzisiaj paskudnie.... Wieje, leje, i ogólnie jest paskudnie.....![]()
Zdjęcia będą jutro... Po ciemku srednio mi zdjęcia wychodzą...![]()
W pracy zapier.... ciąg dalszy........
Ale co tak - w końcu rzeczy niemożliwe zalatwiamy od reki, cuda zajmują nam więcej czasu..![]()
Z innych informacji - kupilam tablet.... I nawet jakoś się spisuje![]()
Jeszcze go muszę zrootować, zainstalować parę rzeczy, i kupić okładkę z klawiaturą![]()
Ale na razie właśnie na nim piszę - niewątpliwie wygodniej niż na telefonie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości