Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 12, 2014 13:08 Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

Witajcie kochani w kolejnym odcinku przygód handlowych Tulinka :D
Tulinek Obrazek
sam był w bardzo niekorzystnej sytuacji materialnej i bardzo trudnej życiowe, kiedy otrzymał pomoc od wspaniałych forumowiczów,o czym można poczytac tutaj: viewtopic.php?f=1&t=159642
Dlatego co jakiś czas, jak nazbieramy lub wyłudzimy 8) :lol: jakoweś fanty, będziemy z Tulinkiem wspierać potrzebujące biedy :ok:

Beneficjent -koteczka u lidka02
lidka02 pisze:Kotka ma brak kawałka łapki w reszcie martwica zostawiłam ją u weta dostała przeciwbólowe i antybiotyk ..Będzie miała amputowaną łapkę :( ile się nacierpiała masakra ....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wątek: viewtopic.php?f=1&t=161458&start=150

Bazarek tradycyjnie w opcji : licytacji i kup teraz , trwa do 20 maja. Forma kup teraz anuluje licytację, gdyby taka była.
Tradycyjnie koszty wysyłki pokrywam ja. Zapraszamy Obrazek

Forma płatności -możliwe raty -nieoprocentowane :mrgreen: :ok:

1. Obrazek
Krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący poj. 100ml
opis i cena katalogowa http://www.yves-rocher.pl/krem_przeciwz ... generujacy
cw: 60zł
kt: 80zł

2. Obrazek
Intensywne serum przeciwzmarszczkowe poj. 40ml

opis i cena katalogowa http://www.yves-rocher.pl/twarz/przeciw ... arszczkowe

cw:50zł
kt: 70zł

3. Obrazek
mala elegancka , jak na hamerykańskim filmie z gwiazdami :wink: - nie wiem jak to fachowo nazwać- :roll: do wieczorowej sukienki wym. 13 x 15 cm
Obrazek
plus miamorkowe mniam mniam aby kłaczki poszły precz :mrgreen:

cw:15zł
kt:25z

4.sukienka koktajlowa dla odważnych (nosi się bez bielizny) rozmiar 38 -założona dwa razy, materiał z wyglądu przypomina skórę lub atłas , jest rozciągliwy i doskonale opina sylwetkę , "dostosowuje się" do niej, z tyłu sznurowanie oraz zamek, z przodu sztuczne futerko w partii biustu
ObrazekObrazekObrazekObrazek
cw: 80zł
kt: 120zł
oferta otwarta, można negocjować :wink:
pochodzenie: grecki butik w Pradze

5.Sukienka koktajlowa dla nieco mniej śmiałych :wink:

Rozmiar 40 bardzo dopasowana, materiał żorżeta, szal zakończony kokardą z atłasu, zamek z boku kryty. Oczywiście czarna, dł. przed kolana.

ObrazekObrazekObrazekObrazek

cw: 80zł
kt: 120zł
pochodzenie: nieistniejąca juz firma niemiecka -wysyłka z katalogu OTTO

6. rozmiar 42 -założona raz , bo dużo lepiej wygląda właśnie przy pełnych baloonach, nie zaś standardowych , materiał lejący, ładnie sie układa, przeźroczysty , chowany zamek z tyłu, tasiemki do zawieszenia na wieszaku, całość z podszewką -dokładnie taka, jak w filmie z MM tyle ze czarna , no i nie tak kosztowna :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

bardzo trudno rozbi sie zdjecia wszystkiemu, co czarne :roll:

kt:80zł

pochodzenie ; frima halens

Wkrótce czas wakacji, ślubów, przyjęć, warto już teraz rozejrzeć się za czymś , aby potem wydać tylko na prezent :mrgreen:

Zapraszamy :D
Ostatnio edytowano Pt maja 16, 2014 10:31 przez alessandra, łącznie edytowano 3 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon maja 12, 2014 15:46 Re: Tulinek bazarkuje dla....zapraszamy:-) YR, sukienki

wielce eleganckie rzeczy, dzień Matki niebawem, taki krem super pomysł na prezent!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon maja 12, 2014 15:52 Re: Tulinek bazarkuje dla....zapraszamy:-) YR, sukienki

No, to jakby co, to ja jestem matką :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon maja 12, 2014 16:05 Re: Tulinek bazarkuje dla....zapraszamy:-) YR, sukienki

No właśnie, tak sobie myślę,każdy ma przecież Mamę, nie kochają czy jak?
No dzieciaki, na Matce się nie oszczędza, karmiła, pieluchy przewijała, wąchać musiała to i owo , wycierała, jak pluliście przy jedzeniu i nic tak wdzięczności ? ! :? :wink:

alessandra

Post » Wto maja 13, 2014 13:17 Re: Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

164 wejścia i nikt nawet nie powie że beee albo za drogo albo w ogóle ...pomaruudźcie chociaz , no. :evil: :lol:

alessandra

Post » Wto maja 13, 2014 20:28 Re: Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

To i ja podrzucę.
Kiecki dla młodych mogą być.Mazideł nie stosuje.

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

Post » Śro maja 14, 2014 10:31 Re: Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

anka1515 pisze:To i ja podrzucę.
Kiecki dla młodych mogą być.Mazideł nie stosuje.

kiecki dla tych, w przeciwieństwie do mnie , do piłki plażowej sie nie upodabniają :mrgreen: , a wiek? - to nie kwestia kalendarza, tylko samopoczucia :lol: :ok:

alessandra

Post » Śro maja 14, 2014 16:35 Re: Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

biedne te mateczki, nikto nie kupi kosmetyka ? :(

alessandra

Post » Czw maja 15, 2014 13:18 Re: Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

jestem ciekawa czy to kwestia fantów czy ceny?

Byłabym wdzięczna za wypowiedzi - z ceną przeciez mozna cos zrobić :wink:

alessandra

Post » Czw maja 15, 2014 19:41 Re: Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

Mnie sie podoba czarna z szalem (dla mniej odważnych) ale właśnie cena mnie trochę odpycha, bo tak sobie myślę, że jak sie moje baloony w nią nie zmieszczą, to szkoda 80-120 zł na taka próbę ;)
Swoją drogą ile ma cm w biuście?
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pt maja 16, 2014 8:10 Re: Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

A ja sobie przycupnę cichutko :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt maja 16, 2014 10:16 Re: Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

Trinity36 pisze:Mnie sie podoba czarna z szalem (dla mniej odważnych) ale właśnie cena mnie trochę odpycha, bo tak sobie myślę, że jak sie moje baloony w nią nie zmieszczą, to szkoda 80-120 zł na taka próbę ;)
Swoją drogą ile ma cm w biuście?

w biuście 96cm -typowy romiar, zreszta wszystkie rozmiary sa typowe i nie odbiegają od norm tabelarycznych rozmiarów

Trinity36, jak masz pełne balooony, to polecam Ci sukienke w typie Marlyn Monroe -
rozmiar 42 -założona raz , bo dużo lepiej wygląda właśnie przy pełnych baloonach, nie zaś standardowych , materiał lejący, ładnie sie układa, przeźroczysty , chowany zamek z tyłu, tasiemki do zawieszenia na wieszaku, całość z podszewką -dokładnie taka, jak w filmie z MM tyle ze czarna , no i nie tak kosztowna :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

bardzo trudno rozbi sie zdjecia wszystkiemu, co czarne :roll:

kt:80zł

alessandra

Post » Pt maja 16, 2014 15:49 Re: Tulinek na Dzień Matki i imprezę-YR, sukienki :-)

Łomatulu! Ta mała, śliczna, złota torebusia jeszcze nie znalazła nabywcy? Pamiętam ją z bazarku "kosmetyczkowego".

Śliczne sukienki. Tylko dlaczego wszystkie czarne? :twisted:
Sama dwa tygodnie temu na okoliczność chrzcin nabyłam sukienkę, oczywiście w kolorze czarnym... :mrgreen: Bo czarny to zawsze pasuje, zawsze na czasie, elegancko.

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

[następna]