SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2014

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon maja 12, 2014 8:14 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

I jeszcze raz powtarzam - czy beda BOBy i jakie decyduje organizator.

Może w takim razie warto uśmiechnąć sie do organizatorów wystaw, żeby zawsze zawczasu informowali o formule BOB-ów. Akurat w Łodzi było to jasne, ale to raczej wyjątek niż reguła. Jeżdżąc, jak ostatnio, głównie z młodzieżą chciałabym móc wybierać wystawy, gdzie przewidziano Best in Category a nie tylko BOB-a dorosłych.

monten

Od: Czw sty 10, 2013 20:39

Post » Pon maja 12, 2014 9:12 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

Avian pisze:Gratuluję organizatorom pomysłu z BOBami - dziś była jedyna taka okazja, zeby zobaczyć w porównaniu do najwyższego trofeum kastratki z II kategorii, kociaka z III i dorosłego kocura z I :D FInał był pierwsza klasa!

Zgadzam sie z Avian. Wystawa ciekawie zorganizowana, choć faktycznie w niedzielę było bardziej przejrzyście. A emocje nie do opisania :wink:

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Pon maja 12, 2014 9:54 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

W imieniu Zarządu Supreme Cat Club dziękujemy:

Wystawcom - za przybycie i udział w naszej III i IV Międzynarodowej Wystawie Kotów, za pięknie przygotowane i zaprezentowane koty !

Sponsorom i Zwiedzającym.

Stewardom, Sekreatriatowi i Romanowi za prowadzenie BIS

Lekarzom weterynarii z lecznic:
4 Łapy, Labrador i Kliniki Weterynaryjnej Dr Jacka Szulca
- za opiekę weterynaryjną nad wystawą,

Komitetowi Organizacyjnemu - za ogrom pracy włożony w przygotowanie wystawy:

Ani Urbańczyk,
Alicji i Tadkowi Grzelak,
Małgosi Łuczyńskiej,
Sylwii Filipiak,
Ani Rosiak,
Ewie i Wojtkowi Kozłowskim,
Sławkowi i Kasi Wilczyńskim,
Magdzie Kubiak,
Jarkowi i Karolinie Majer,
Jagodzie Telega.

Dziękuję też naszym klubowiczom, którzy pomogli w piątek w przgotowaniu hali:
Milenie i Michałowi Andrzejewskim,
Sylwii Mansopust,
Dorocie Burtka.

Dziękuję
Olga Fajkowska
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Pon maja 12, 2014 20:13 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

Jedna tylko mała uwaga co do cen biletów.Fajniej by było jakby dzieci chociaż do 5-6 lat wchodziły za darmo i te ulgowe jeśli już,to o połowę tańsze od normalnych,podejrzewam,że byłoby jeszcze więcej odwiedzających,chociaż i tak sporo luda było
Ogólnie wystawa fajna,ciekawa,a żarła rzeczywiście do wyboru do koloru i do stopnia głodu
Gratki pieknym zwycięzcom :piwa:
i organizatorom za ciekawe pomysły :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon maja 12, 2014 20:18 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

Dziękujemy, było naprawdę fajnie.
Trafiło nam się super miejsce przy ringu (REWELKA!)
Żarcie super, dużo stoisk. Tylko zimno na tej hali było straszliwie :( Pani z Lavender Love stała w kurtce.

Dziękujemy!
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Pon maja 12, 2014 20:35 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

wistra pisze: Tylko zimno na tej hali było straszliwie :( Pani z Lavender Love stała w kurtce.

... i pomyśleć, ze szykowałam na wystawę najcieńsze ciuchy i wiatraczki dla kotów - a tu pogoda sie zbiesiła i w hali też od razu chłodniej. Ale tak chyba lepiej dla kotów, nie męczyły się tak. Dawno jednak nie biegałam na wystawie w dwóch warstwach ciuchów z długimi rękawami ;)

Wistra, ale ten Twój młody rozdarty - nawijał i nawijał i nawijał w BISie :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon maja 12, 2014 20:46 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

W końcu prawdziwy KOR na wystawie :1luvu: W klatce też nadawał :mrgreen:
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Pon maja 12, 2014 20:59 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

ło matko, mnie tam było gorąco :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 12, 2014 21:28 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

My też dziękujemy za dobrze zorganizowaną wystawę :ok: Byliśmy tylko w sobotę ,ale nasza mała devonka Tessa zgarnęła wszystkie chyba nagrody - ups..sorry..w Specjal Show Point miała tylko BIS-a Cat III :piwa: Jeden mały kotek i trzy puchary w jeden dzień :kotek: Jesteśmy z niej bardzo dumni
DRX Cat Line-Tessa of Sheramar przywiozła z wystawy : BIS Specjal Point Show cat III, BIS Cat III,BOB I , tytuł Zwycięzca Polski 2014, wspaniały drapak , wygodny szezlong i mnóstwo karmy
Jeszcze raz dziękujemy organizatorom za wystawę!

Shan

Od: Pon lut 21, 2005 21:51

Post » Pon maja 12, 2014 22:43 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

Dziękujemy za wszelkie uwagi.

W sobotę rano faktycznie zrobilo sie zimno.
Obsługa hali poproszona o zmniejszenie nawiewu zareagowała od razu, ale zanim temperatura na hali się podniosła chwilę to trwało.

Oceny i BIS w sobotę trwały IMHO zbyt długo, ale udalo nam się usprawnić to w niedzielę i zakończyć wystawę o godzinie 17.

Większość rzeczy da się poprawić, dlatego uwagi zgłaszane przez wystawców są cenne.

Mamy nadzieję, że kolejna wystawa Supreme Cat Club również spodoba się wystawcom :D
Do zobaczenia w listopadzie :1luvu:
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Wto maja 13, 2014 5:43 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

Shan pisze:My też dziękujemy za dobrze zorganizowaną wystawę :ok: Byliśmy tylko w sobotę ,ale nasza mała devonka Tessa zgarnęła wszystkie chyba nagrody - ups..sorry..w Specjal Show Point miała tylko BIS-a Cat III :piwa: Jeden mały kotek i trzy puchary w jeden dzień :kotek: Jesteśmy z niej bardzo dumni
DRX Cat Line-Tessa of Sheramar przywiozła z wystawy : BIS Specjal Point Show cat III, BIS Cat III,BOB I , tytuł Zwycięzca Polski 2014, wspaniały drapak , wygodny szezlong i mnóstwo karmy
Jeszcze raz dziękujemy organizatorom za wystawę!

Devonka była piękna i wcale nie dziwię się, że tyle wygrała :) zakochałam się w niej!

korcia8820

Od: Sob kwi 16, 2011 20:46

Post » Wto maja 13, 2014 7:05 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

Shan, cudna devonka! Gratulacje, zasłużone te wszystkie zaszczyty! :kotek:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto maja 13, 2014 7:54 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

Pewnie kolejna będzie w Społem, ale jeszcze jedna uwaga, tak na przyszłość, może warto byłoby zamknąć dla zwiedzających wejście na antresole, bo nawet Roman się w końcu wkurzył na świecących laserkami, a jak wszyscy wiemy Roman to siła spokoju.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Wto maja 13, 2014 9:55 Re: SCC Łódź Wystawa BOB KITTEN, NEUTER, Adult.. 10/11.05.2

O-l-g-a pisze:Dziękujemy za wszelkie uwagi.

W sobotę rano faktycznie zrobilo sie zimno.
Obsługa hali poproszona o zmniejszenie nawiewu zareagowała od razu, ale zanim temperatura na hali się podniosła chwilę to trwało.

Oceny i BIS w sobotę trwały IMHO zbyt długo, ale udalo nam się usprawnić to w niedzielę i zakończyć wystawę o godzinie 17.

Większość rzeczy da się poprawić, dlatego uwagi zgłaszane przez wystawców są cenne.

Mamy nadzieję, że kolejna wystawa Supreme Cat Club również spodoba się wystawcom :D
Do zobaczenia w listopadzie :1luvu:

Olga :1luvu:
Jasne, że da się poprawić. Jestem pod dużym wrażeniem, że klub słucha i reaguje, a nie puszcza mimo uszu. Wiem, jak to przeżywasz i jestem dumna, że z wystawy na wystawę chcecie być coraz lepsi i zadowalać wszystkich, choć to jest mission impossible.
Do zobaczenia w listopadzie. :piwa: :1luvu:

Edit: Dodam jeszcze, że dziękuję Supreme Cat Club za zaproszenie pana Glenna na wystawę. Miło jest spotkać sędziego, który czuje koty tak samo jak ja. Dzięki tej znajomości będę mogła się jeszcze wiele nauczyć.
Sara również mnie wiele nauczyła, choć spojrzenie miewamy różne. :wink: A pozostały skład sędziowski znałam. 8) Dziękuję, że nie trzymacie się sztywno tego, co jest na innych wystawach.
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)

mów mi Fatum

Od: Pon maja 03, 2010 13:39

[poprzednia]