Asiamaj22 odchody jeża mogą też być podłużne, niepodzielne i jednolite, wyglądające jak ślimak pomrowik, tylko czarny

Dużo zależy od tego co jeż je. Wydaje mi, się, że podobnie mogą wyglądać odchody kuny, ale nie mam z nimi żadnych doświadczeń.
Selenicereus - Pani Marczak została wypuszczona. Jeśli mogłabyś wspierać Słoneczko, byłoby naprawdę super ! Wsparcie i dobre myśli są mu bardzo potrzebne. Wiesz .. strasznie mnie zauroczył ten Milanówek i jedwabniki. Nie dziwię, się Twojemu Tacie, że to wspomina. Z tego co czytałam, lata 50, może nie były najlepszymi latami dla tego zakładu, ale musiały mieć swój urok

Chyba nabędę sobie morwę - gleba jest u nas odpowiednia.
Dorobella skontaktowała nas z doktorem Dziwakiem, który leczył słynnego jeża Alberta - bardzo pięknie dziękujemy

Niestety doktor nas nie pocieszył, napisał, że obawia się, że żadne leczenie, nie przyniesie rezultatów. Wspomniał o badaniu rezonansem magnetycznym i tomografii... ale są to bardzo kosztowne badania, więc zapytałam, czy jego zdaniem mogą wnieść coś nowego do leczenia Słoneczka. Napisał, że mogą dać jakiś trop, ale mogą również nie wnieść nic nowego

Polecił nam też lek, który pomógł jeżowy Albertowi, lek wspomagający układ nerwowy. Słoneczko brał już podobny lek (karsivan) i bardzo źle na niego zareagował, więc trochę się obawiam. Doktor Dziwak napisał, że ten lek ma inne działanie, więc przedyskutuję to w przyszłym tygodniu z naszym panem doktorem i zdam się na jego opinię. Jeśli uzna, że nie jest to ryzykowne - będziemy próbować.