Mam wykopać okop czy bunkier zbudować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:O i następna ugodowa!No i widzicie same nawet pokłócić się nie ma z kimFoch!Idę po następny kieliszeczek naleweczki
villemo5 pisze:To kiedy się razem naleweczki napijemy?
shira3 pisze:No masz Ci jąSama się przyznała, że mało zagląda a marudzi, że nudno
![]()
Pakt to ludzie. i dlatego właśnie, że się wyludnił z deka (walne też się w pierś moją obfitą, ze za moją przyczyną także) wz\ięłyśmy się za odnowę. i bardzo bym chciała, żeby znowu zatętnił życiem naszym czarownicowym. Sporo naszych sióstr odeszło właśnie z powodu niedomówień czy działań nie do końca z kotami związanych dlatego tak się zapieramy przed zapędami dobrych serc ale paktem młodych. Bardzo bym nie chciała powtarzać starych błędów.
A pogadać, pochwalić się czy pożalić? Po to tu jesteśmy
kotka doroty pisze:shira3 pisze:No masz Ci jąSama się przyznała, że mało zagląda a marudzi, że nudno
![]()
Pakt to ludzie. i dlatego właśnie, że się wyludnił z deka (walne też się w pierś moją obfitą, ze za moją przyczyną także) wz\ięłyśmy się za odnowę. i bardzo bym chciała, żeby znowu zatętnił życiem naszym czarownicowym. Sporo naszych sióstr odeszło właśnie z powodu niedomówień czy działań nie do końca z kotami związanych dlatego tak się zapieramy przed zapędami dobrych serc ale paktem młodych. Bardzo bym nie chciała powtarzać starych błędów.
A pogadać, pochwalić się czy pożalić? Po to tu jesteśmy
O mentorka się odezwałaA po co tu zaglądac jak nikt,nic?no po co?
No to zdrówko hiikprzepraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 795 gości