Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Popołudniówki mogą być . Nawet się wysypiam i ogarniam
Ewa L. pisze:Na takiej prawdziwej to nie byłam.
W zeszłym roku byłam na wystawie po raz pierwszy z okazji dnia kota i byłam w tym roku ale za specjalnie kotów nie widziałam bo było tyle ludu i spotkałyśmy sie z dziewczynami.
Ewa L. pisze:Coś o tym wiem bo mnie łepek najwania aż mi się niedobrze robi.
Wzięłam procha i chyba się zaraz położę na chwilę.
Ewa L. pisze:Znów zaczyna mnie nosić żeby poprzestawiać graty ale chwilowo brak mi koncepcji.
Muszę sobie wszystko rozplanować i wyobrazić jak to ma wyglądać w efekcie końcowym.
mir.ka pisze:
zabudujesz ścianę i co wtedy będziesz przestawiać
Ewa L. pisze:[
Owszem i stolik i krzesełko i narożnik i taborecik......
Ewa L. pisze:
A to Sylwia nie lubi popołudniówek
isabell36 pisze:Ewuś szafa dobry pomysł ale ... ja mam jedne drzwi z lustrem i myję je bez przerwy .... cóż koteczki![]()
Bella wywala mi nagminnie wszystkie rzeczy z szafek i szuflad, tak że jeden pokój zamykam, a w drugim wszystkie drzwiczki zabezpieczam![]()
![]()
agusialublin pisze:A ja dzisiaj zarobiona byłam, pierogi ruskie pół dnia lepiłam i jak już tak ulepiłam to padłam i musiałam się kimnąć![]()
cześć Ewuś
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Na takiej prawdziwej to nie byłam.
W zeszłym roku byłam na wystawie po raz pierwszy z okazji dnia kota i byłam w tym roku ale za specjalnie kotów nie widziałam bo było tyle ludu i spotkałyśmy sie z dziewczynami.
no to zgadujemy się ?
Ja jutro biorę Dydka,mój nas podwiezie
Jakbys dotarła szybciej ode mnie,to ta wystawa jest w mniejszej hali,patrząc od strony tramwajów,ostatniejEwa L. pisze:Coś o tym wiem bo mnie łepek najwania aż mi się niedobrze robi.
Wzięłam procha i chyba się zaraz położę na chwilę.
Dzisiaj cos się działo chyba ogólnie z pogodą.Małżon się trochę położył po południu i mu się drzemło,też wstał z bólem głowyEwa L. pisze:Znów zaczyna mnie nosić żeby poprzestawiać graty ale chwilowo brak mi koncepcji.
Muszę sobie wszystko rozplanować i wyobrazić jak to ma wyglądać w efekcie końcowym.
a co Ty chcesz przestawiać ? i po kiego ?
mir.ka pisze:
zabudujesz ścianę i co wtedy będziesz przestawiać
dobreeee pytanieale już doczytałam,co będzie przestawiała
Ewa L. pisze:[
Owszem i stolik i krzesełko i narożnik i taborecik......
eee,to całkiem zajefajne pole do popisu
Ewa L. pisze:
A to Sylwia nie lubi popołudniówek
nie cierpię,do tego jak jeszcze mam dwa tygodnie pod rząd,to mnie strzela![]()
Hej Ziomecki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 17 gości