Jeśli chodzi o Tosię to może faktycznie coś w brzuszku ją skręciło?
Bączek, albo kupka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Kotina - jak super, że jesteś! Przyda nam się ktoś "z zielonymi palcami" bo my tu jakieś takie morderczynie zielonego się dobrałyśmy![]()
A ten szczypiorek miał być chyba Chiński... paczuszka nasion kupiona w supermarkecie
Kotina pisze:NatjaSNB pisze:Kotina - jak super, że jesteś! Przyda nam się ktoś "z zielonymi palcami" bo my tu jakieś takie morderczynie zielonego się dobrałyśmy![]()
A ten szczypiorek miał być chyba Chiński... paczuszka nasion kupiona w supermarkecie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
przez ten wątek zmarszczek mi przybywa![]()
![]()
chińska to dobra jest tylko herbata, no i .... ładna jest jeszcze porcelana
NatjaSNB pisze:Kotina pisze:NatjaSNB pisze:Kotina - jak super, że jesteś! Przyda nam się ktoś "z zielonymi palcami" bo my tu jakieś takie morderczynie zielonego się dobrałyśmy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak już jesteś to może mnie oświecisz... dlaczego moje 2 bromelie nie zakwitły? Tzn wypuściły pączuszki, miały być kwiatki malutkie, ale pączuszki uschły... ot tak...
NatjaSNB pisze:Kotina pisze:NatjaSNB pisze:Kotina - jak super, że jesteś! Przyda nam się ktoś "z zielonymi palcami" bo my tu jakieś takie morderczynie zielonego się dobrałyśmy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak już jesteś to może mnie oświecisz... dlaczego moje 2 bromelie nie zakwitły? Tzn wypuściły pączuszki, miały być kwiatki malutkie, ale pączuszki uschły... ot tak...
Kotina pisze: Czy po kupieniu od razu ją przesadziłaś ?
NatjaSNB pisze:MM: no ale ja przecież podlewałam, no co ty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości