Ewa L. pisze:Wersalkę , ławę i fotele i oczywiście drapaki![]()
![]()
ale już będziesz miała mniejsze możliwości bo ci jedna ściana odpadnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Wersalkę , ławę i fotele i oczywiście drapaki![]()
![]()
Ewa L. pisze:A ja mam plany na przyszłość aby na jednej tek krótszej ścianie zrobić szafę aż do sufitu z lustrami na całą ścianę. Pomieściłabym w niej wszystko i mogłabym wtedy pozbyć się części mebli a zostawić tylko z dwie komody i np. witrunkę ma książki a resztę gratów skasować.
halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:A ja mam plany na przyszłość aby na jednej tek krótszej ścianie zrobić szafę aż do sufitu z lustrami na całą ścianę. Pomieściłabym w niej wszystko i mogłabym wtedy pozbyć się części mebli a zostawić tylko z dwie komody i np. witrunkę ma książki a resztę gratów skasować.
Super pomysł,zwłaszcza ,że lustra powieksza Ci wizualnie pokój.Będzie wyglądać super,i w dodatku bardzo praktycznie
Ewa L. pisze:Ale jeszcze na balkonie sobie mogę poprzestawiać.
Mnie naprawdę brakuje miejsca na rzeczy mimo że systematycznie coś wyrzucam. Taka szafa bardzo by rozwiązała mój problem.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ale jeszcze na balkonie sobie mogę poprzestawiać.
Mnie naprawdę brakuje miejsca na rzeczy mimo że systematycznie coś wyrzucam. Taka szafa bardzo by rozwiązała mój problem.
na balkonie to doniczki z kwiatkami?
Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:A ja mam plany na przyszłość aby na jednej tek krótszej ścianie zrobić szafę aż do sufitu z lustrami na całą ścianę. Pomieściłabym w niej wszystko i mogłabym wtedy pozbyć się części mebli a zostawić tylko z dwie komody i np. witrunkę ma książki a resztę gratów skasować.
Super pomysł,zwłaszcza ,że lustra powieksza Ci wizualnie pokój.Będzie wyglądać super,i w dodatku bardzo praktycznie
Mam pokój ok 19 - 20 m2 szafa troszkę by zabrała powierzchni do drzwi ale teraz stoją w tym miejscu szafki więc wyjdzie na to samo.
halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:A ja mam plany na przyszłość aby na jednej tek krótszej ścianie zrobić szafę aż do sufitu z lustrami na całą ścianę. Pomieściłabym w niej wszystko i mogłabym wtedy pozbyć się części mebli a zostawić tylko z dwie komody i np. witrunkę ma książki a resztę gratów skasować.
Mam pokój ok 19 - 20 m2 szafa troszkę by zabrała powierzchni do drzwi ale teraz stoją w tym miejscu szafki więc wyjdzie na to samo.
Masz racjęSama od dłuższego czasu myślę o takiej szafie.Niesamowita wygoda,zwłaszcza przy tylu kotach
Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:A ja mam plany na przyszłość aby na jednej tek krótszej ścianie zrobić szafę aż do sufitu z lustrami na całą ścianę. Pomieściłabym w niej wszystko i mogłabym wtedy pozbyć się części mebli a zostawić tylko z dwie komody i np. witrunkę ma książki a resztę gratów skasować.
Masz racjęSama od dłuższego czasu myślę o takiej szafie.Niesamowita wygoda,zwłaszcza przy tylu kotach
Moja rodzina w Szczecinie tak właśnie zrobiła. Mieli mały pokoik gdzie kiedyś był pokojem dzieciaków. Jak się wyprowadzili coś trzeba było z tm zrobić. Ponieważ zawsze była tam graciarnia i mało miejsca powywalali wszystko i na jednej ścianie zrobili szafę z lustrami od góry do dołu, postawili szafeczkę na telewizor , wersalkę , ławę i dwa fotele i zrobił się pokoik dla gości jak ktoś przyjedzie i potrzeba przenocować. Oni zmieścili się ze wszystkim a w pokoju jest przestronnie i luz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości