Moderator: Moderatorzy
kotka doroty pisze:ASK@ przejżyj sobie firanki z pierwszej strony ,wybież i zapytaj halinkę czy można taki a taki rozmiar i jużJa tak zrobiłam i się udało
i mam i się cieszę i każdemu gul rośnie z zazdrości a ja mam dziką satysfakcję
i wcale mi nie wstyd
Mir.ka szaleje
ASK@ pisze:Piękne firany.
Poszukuję firanki na pokój 4-4,2 już po przymarszczeniu. W miarę gładkie i niezbyt wysokie. Obecne 1,8m wysokie są już zjechane na amen bo koty mają do nich dostęp.
mir.ka pisze:a to może Halinko zarezerwuj mi nr 44, podcinaną, są dwie szt, chcę jedną
kotka doroty pisze:ASK@ przejżyj sobie firanki z pierwszej strony ,wybież i zapytaj halinkę czy można taki a taki rozmiar i jużJa tak zrobiłam i się udało
i mam i się cieszę i każdemu gul rośnie z zazdrości a ja mam dziką satysfakcję
i wcale mi nie wstyd
Mir.ka szaleje
kotka doroty pisze:A tą firaneczkę też mam od Halinki ;
Jak się chwalić to się chwalićJest troszku za wąska bo to na inny karnisz była zamawiana,ale może być,mnie się podoba
EDIT. A tak w ogóle to podobają mi się te nie symetryczne ,takie z jednej strony prosta a z drugiej upiętaalbo z zasłonkami i żeby wtedy nie było żabek widać i żeby pasowała na moje okno balkonowe i żebym miała na nią kasę i najlepiej żeby już wisiała na moim oknie<głęboki,rozmarzony wzdech>
kotka doroty pisze:Z jakim kotkiemNa tej drugiej fotce nie ma kotka ,jest na tej piewszej.To moje footro piękne i wredne ale kotane bardzo
halinka1403 pisze:kotka doroty pisze:A tą firaneczkę też mam od Halinki ;
Jak się chwalić to się chwalićJest troszku za wąska bo to na inny karnisz była zamawiana,ale może być,mnie się podoba
EDIT. A tak w ogóle to podobają mi się te nie symetryczne ,takie z jednej strony prosta a z drugiej upiętaalbo z zasłonkami i żeby wtedy nie było żabek widać i żeby pasowała na moje okno balkonowe i żebym miała na nią kasę i najlepiej żeby już wisiała na moim oknie<głęboki,rozmarzony wzdech>
Największy problem w tym "żeby juz wisiała na oknie"Po za tym ,nie widze problemu
mir.ka pisze:kotka doroty pisze:Z jakim kotkiemNa tej drugiej fotce nie ma kotka ,jest na tej piewszej.To moje footro piękne i wredne ale kotane bardzo
a to nie kocie futerko przy środkowym oknie?![]()
przecież na miau to wszystkie koty są kochane
kotka doroty pisze:mir.ka pisze:kotka doroty pisze:Z jakim kotkiemNa tej drugiej fotce nie ma kotka ,jest na tej piewszej.To moje footro piękne i wredne ale kotane bardzo
a to nie kocie futerko przy środkowym oknie?![]()
przecież na miau to wszystkie koty są kochane
Nie to takie łóżio dla kota ,coby w doopke zimno nie byłono ja nie wiem czy kochane ,bo ja ogólnie to kotów nie lubię i dosyć często zapowiadam kotu atrakcje w postaci lotu z czwartego piętra bez spadochronu
kotka doroty pisze:halinka1403 pisze:kotka doroty pisze:A tą firaneczkę też mam od Halinki ;
Największy problem w tym "żeby juz wisiała na oknie"Po za tym ,nie widze problemu
NieE,największy problem w tym żeby kasa na nią była,a póżniej żeby wisiałana moim oknie,teaz już zaraz a najlepiej wczoraj i dlaczego tak póżno![]()
Ale poczekaj halinko jeszcze będę miała firaneczkę od Ciebiebom się uparła i zamówię dwie poszeweczki i bieżniczek i obrusik na stół ,jak tylko na bank napadnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości