Moderator: Moderatorzy
bettysolo pisze:Czy można zamawiać obrusy na własny wymiar ?
kotka doroty pisze:Ja też się pochwalę ,a co!
Kiedyś, dawno temu,na którymś z bazarków Halinki zamówiłam firaneczki bo siem wziełam i zakochałam w nich,obiecałam je pokazać,ale nie było jak zdjątka zrobić
Teraz zdjątka mam i wstawię
![]()
Jak widać poniżej kocicy też się podobają![]()
Halinko dziękuję za piękną ozdobę mojego okna
Marzy mi sie jeszcze jedna ,jednak w portfelu przeciąg ,więc marzenie musi poczekać
mir.ka pisze:ja mam jeszcze upatrzoną jedną firankę, ale chwilowo nie mogę sobie pozwolić
halinka1403 pisze:mir.ka pisze:ja mam jeszcze upatrzoną jedną firankę, ale chwilowo nie mogę sobie pozwolić
Ty Mireczko,jako stała(zauważ ,ze nie napisałam stara)klientka ,możesz zamawiać na kreskę![]()
![]()
Kiedyś użyłam zwrotu-dla starej klientki,i sie kobita prawie obraziła
mir.ka pisze:halinka1403 pisze:mir.ka pisze:ja mam jeszcze upatrzoną jedną firankę, ale chwilowo nie mogę sobie pozwolić
Ty Mireczko,jako stała(zauważ ,ze nie napisałam stara)klientka ,możesz zamawiać na kreskę![]()
![]()
Kiedyś użyłam zwrotu-dla starej klientki,i sie kobita prawie obraziła
![]()
![]()
![]()
![]()
może uważała się za starą?![]()
zobaczymy jak będzie z kasą pod koniec miesiąca, może nikt jej nie kupi do tego czasu
kotka doroty pisze:Też bym chciała być stara klientka Halinki ale ileż można mieć firanek na jedno okno(mam już 5!)Acha będzie klientka na firankę tym razem białą ale najpiew musi odświeżyć mieszkanie.Jak już będzie po to będę wrzeszczeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości