mir.ka pisze:lawendę kiedyś wsadziłam, ale mi nie przezimowała
Może moje będą miały więcej szczęścia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:lawendę kiedyś wsadziłam, ale mi nie przezimowała
Ewa L. pisze:Spilett pisze:A propos telefonów. Mój ojciec kupił sobie nowy telefon w Orange za 1 zł, z zastrzeżeniem, że chce zostać przy starym numerze. Dali mu drugą kartę SIM, powiedzieli "wykorzysta pan do internetu" i ojciec człek prosty wziął. Dziś chciałam mu wsadzić starą kartę SIM do nowego telefonu - okazało się, że jest za duża! Za to nowa, "do internetu", pasowała idealnie. Ale że ojciec nie chciał zmieniać numeru, bo się do starego przyzwyczaił, to się starą kartę przycięło, weszła i działa. A co z nową? Będzie leżeć i się kurzyć, mimo że to tak naprawdę na nią jest umowa... No, ale ojcu betonowi nie przetłumaczysz, że ma isć do salonu i się kłócić, bo go w ciula zrobili. Ot, naciągają wszędzie.
Ja miałam starą kartę sim tą dużą ale gdy kupiłam nowy telefon to okazało się że mi nie pasuje bo te telefony są na mini kartę sim.Poszłam do salonu i wydano mi drugą kartę jest uniwersalna i mogę z niej zrobić małą i dużą. Mieli doliczyć mi za nią 25 zł do rachunku ale do tej pory nie doliczyli. Nr mam ten sam co do tej pory tylko kartę nową.
mir.ka pisze:Spilett pisze:A propos telefonów. Mój ojciec kupił sobie nowy telefon w Orange za 1 zł, z zastrzeżeniem, że chce zostać przy starym numerze. Dali mu drugą kartę SIM, powiedzieli "wykorzysta pan do internetu" i ojciec człek prosty wziął. Dziś chciałam mu wsadzić starą kartę SIM do nowego telefonu - okazało się, że jest za duża! Za to nowa, "do internetu", pasowała idealnie. Ale że ojciec nie chciał zmieniać numeru, bo się do starego przyzwyczaił, to się starą kartę przycięło, weszła i działa. A co z nową? Będzie leżeć i się kurzyć, mimo że to tak naprawdę na nią jest umowa... No, ale ojcu betonowi nie przetłumaczysz, że ma isć do salonu i się kłócić, bo go w ciula zrobili. Ot, naciągają wszędzie.
ja niedawno przedłużałam umowę w orange i też mi z umową przysłali nową kartę do internetu i czegoś tam jeszcze, trzeba ją było aktywować, chyba teraz tak dają
ja tej nowej nie aktywowałam bo telefon chcę tylko do rozmów, internetu tam nie potrzebuję
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:
A od której do której jest - pamiętasz może?
od 10.00-17.00 w sobotę i w niedzielę
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:A propos telefonów. Mój ojciec kupił sobie nowy telefon w Orange za 1 zł, z zastrzeżeniem, że chce zostać przy starym numerze. Dali mu drugą kartę SIM, powiedzieli "wykorzysta pan do internetu" i ojciec człek prosty wziął. Dziś chciałam mu wsadzić starą kartę SIM do nowego telefonu - okazało się, że jest za duża! Za to nowa, "do internetu", pasowała idealnie. Ale że ojciec nie chciał zmieniać numeru, bo się do starego przyzwyczaił, to się starą kartę przycięło, weszła i działa. A co z nową? Będzie leżeć i się kurzyć, mimo że to tak naprawdę na nią jest umowa... No, ale ojcu betonowi nie przetłumaczysz, że ma isć do salonu i się kłócić, bo go w ciula zrobili. Ot, naciągają wszędzie.
Ja miałam starą kartę sim tą dużą ale gdy kupiłam nowy telefon to okazało się że mi nie pasuje bo te telefony są na mini kartę sim.Poszłam do salonu i wydano mi drugą kartę jest uniwersalna i mogę z niej zrobić małą i dużą. Mieli doliczyć mi za nią 25 zł do rachunku ale do tej pory nie doliczyli. Nr mam ten sam co do tej pory tylko kartę nową.
No, ojciec też dostał taką kartę, tylko że na niej numer inny. Więc póki co nowa-mini-karta jest w modemie, ale matka używa modemu raz na miesiąc jak chce sprawdzić coś ważnego, więc wiesz...
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:
Niedziela koło 12 by ci pasowało?
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:
Niedziela koło 12 by ci pasowało?
no ja tak planuję tam dojechać na tą godzinę
Ewa L. pisze:
Ale w niedzielę się wybierasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, muza_51 i 31 gości