Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 09, 2014 18:57 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

MaryLux pisze:Znów 5 stron w 1 dzień napukały.

tiaaaaaa też dopiero doczytałam :mrgreen:

wy w dużych miastach macie fajnie - je jestem uwiązana do neostrady :evil: :evil: :evil:
prędkość masakryczna, w sezonie spada praktycznie do zera :evil: :evil: :evil:

opcjonalnie mogę wziąć z limitami, które przy naszej działalności wystarczą na parę dni :(
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pt maja 09, 2014 19:08 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Ewa L. pisze:Ten gość u którego byłam mówił że jak się zdecyduję na założenie to on lub kolega przyjdą i wszystko zamontują.

no właśnie,bo jeszcze musza z kompem skonfigurować
U nas też był kolo,ale po tym cos się rąbało i mój wisząc na telefonie sam potem jeszcze raz ustawiał
Aaa,miałam się zapytać,Ewuś,pomykasz jutro i pojutrze na wystawę ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 09, 2014 19:16 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

mir.ka pisze:Ewciu dla Ciebie :)
Obrazek

Ale śliczne - moje jeszcze w pączkach. Myślę że za tydzień mogą się rozwinąć. :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt maja 09, 2014 19:18 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Co ty Maryś 8O naprawdę ? 8O
Nawet nie zauważyłam :oops:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 19:19 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Ewa L. pisze:
Obrazek

Ale śliczne - moje jeszcze w pączkach. Myślę że za tydzień mogą się rozwinąć. :D

zwykle kwitła pod koniec maja
jest śliczna i pięknie pachnie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 09, 2014 19:31 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

isabell36 pisze:

wy w dużych miastach macie fajnie - je jestem uwiązana do neostrady :evil: :evil: :evil:

opcjonalnie mogę wziąć z limitami, które przy naszej działalności wystarczą na parę dni :(

Masz rację w metropoliach jest duża konkurencja i prześcigają się w ofertach a zyskuje klient.
W 2000 roku za minutę połączenia w Ida pop płaciłam 1.25 zł a dziś w sumie w tej samej firmie bo Idea stała się Orange minuta poza abonamentem kosztuje mnie 0.19 zł - różnica jest. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 19:35 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

A propos telefonów. Mój ojciec kupił sobie nowy telefon w Orange za 1 zł, z zastrzeżeniem, że chce zostać przy starym numerze. Dali mu drugą kartę SIM, powiedzieli "wykorzysta pan do internetu" i ojciec człek prosty wziął. Dziś chciałam mu wsadzić starą kartę SIM do nowego telefonu - okazało się, że jest za duża! Za to nowa, "do internetu", pasowała idealnie. Ale że ojciec nie chciał zmieniać numeru, bo się do starego przyzwyczaił, to się starą kartę przycięło, weszła i działa. A co z nową? Będzie leżeć i się kurzyć, mimo że to tak naprawdę na nią jest umowa... No, ale ojcu betonowi nie przetłumaczysz, że ma isć do salonu i się kłócić, bo go w ciula zrobili. Ot, naciągają wszędzie.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt maja 09, 2014 19:40 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:Ten gość u którego byłam mówił że jak się zdecyduję na założenie to on lub kolega przyjdą i wszystko zamontują.

no właśnie,bo jeszcze musza z kompem skonfigurować
U nas też był kolo,ale po tym cos się rąbało i mój wisząc na telefonie sam potem jeszcze raz ustawiał
Aaa,miałam się zapytać,Ewuś,pomykasz jutro i pojutrze na wystawę ?

A od której do której jest - pamiętasz może?
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 19:44 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Spilett pisze:A propos telefonów. Mój ojciec kupił sobie nowy telefon w Orange za 1 zł, z zastrzeżeniem, że chce zostać przy starym numerze. Dali mu drugą kartę SIM, powiedzieli "wykorzysta pan do internetu" i ojciec człek prosty wziął. Dziś chciałam mu wsadzić starą kartę SIM do nowego telefonu - okazało się, że jest za duża! Za to nowa, "do internetu", pasowała idealnie. Ale że ojciec nie chciał zmieniać numeru, bo się do starego przyzwyczaił, to się starą kartę przycięło, weszła i działa. A co z nową? Będzie leżeć i się kurzyć, mimo że to tak naprawdę na nią jest umowa... No, ale ojcu betonowi nie przetłumaczysz, że ma isć do salonu i się kłócić, bo go w ciula zrobili. Ot, naciągają wszędzie.

ja niedawno przedłużałam umowę w orange i też mi z umową przysłali nową kartę do internetu i czegoś tam jeszcze, trzeba ją było aktywować, chyba teraz tak dają
ja tej nowej nie aktywowałam bo telefon chcę tylko do rozmów, internetu tam nie potrzebuję
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt maja 09, 2014 19:47 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
Obrazek

zwykle kwitła pod koniec maja
jest śliczna i pięknie pachnie

Mnie na razie lawenda i chińskie goździki pachną :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 19:48 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

isabell36 pisze:

Tiiiia, wielkie miasto... Ja chcę wziąć UPC, 50 metrów ode mnie jest, ale oni nie chcą wchodzić w drogę konkurencji: mogę wziąć z Netii albo nie wziąć wcale

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 09, 2014 19:49 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

lawendę kiedyś wsadziłam, ale mi nie przezimowała :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 09, 2014 19:59 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Spilett pisze:A propos telefonów. Mój ojciec kupił sobie nowy telefon w Orange za 1 zł, z zastrzeżeniem, że chce zostać przy starym numerze. Dali mu drugą kartę SIM, powiedzieli "wykorzysta pan do internetu" i ojciec człek prosty wziął. Dziś chciałam mu wsadzić starą kartę SIM do nowego telefonu - okazało się, że jest za duża! Za to nowa, "do internetu", pasowała idealnie. Ale że ojciec nie chciał zmieniać numeru, bo się do starego przyzwyczaił, to się starą kartę przycięło, weszła i działa. A co z nową? Będzie leżeć i się kurzyć, mimo że to tak naprawdę na nią jest umowa... No, ale ojcu betonowi nie przetłumaczysz, że ma isć do salonu i się kłócić, bo go w ciula zrobili. Ot, naciągają wszędzie.

Ja miałam starą kartę sim tą dużą ale gdy kupiłam nowy telefon to okazało się że mi nie pasuje bo te telefony są na mini kartę sim.Poszłam do salonu i wydano mi drugą kartę jest uniwersalna i mogę z niej zrobić małą i dużą. Mieli doliczyć mi za nią 25 zł do rachunku ale do tej pory nie doliczyli. Nr mam ten sam co do tej pory tylko kartę nową.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 20:00 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Ewa L. pisze:
A od której do której jest - pamiętasz może?

od 10.00-17.00 w sobotę i w niedzielę
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 09, 2014 20:03 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

MaryLux pisze:
isabell36 pisze:

Tiiiia, wielkie miasto... Ja chcę wziąć UPC, 50 metrów ode mnie jest, ale oni nie chcą wchodzić w drogę konkurencji: mogę wziąć z Netii albo nie wziąć wcale

U mnie na osiedlu są trzy konkurencyjne firmy ale mimo to każdy się pcha do klienta.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]