Moderator: Moderatorzy
izka53 pisze:I ja zamelduję, ze prezenciki wreszcie odebrane - ale tylko dlatego, ze one szły na mój oficjalny adres, bowiem u mnie nie ma nawet skrzynki na listy i wszystkie przesyłki wartościowe kieruję tam gdzie kiedyś mieszkałam, a gdzie mieszka moja Mama i córka.
Na widok kotka szczęka mi opadła, bo zdjęcie zdjęciem, ale oryginał![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poleciałam do sąsiadki się pochwalić i właśnie aktualnie jej córka ogląda bazarek![]()
Basiu - ile czasu zajęło Ci zapakowanieBo ja odpakowywałam 15 min , przebierając kopytkami z niecierpliwością
![]()
To opakowanie uratowałoby zawartość, nawet gdyby słon na nim usiadł
![]()
Pietruś dziękuje ślicznie cioteczce Rilli07, zwłaszcza do gustu przypadły mu prześliczne kolczyki![]()
![]()
Dobrze, ze ja mam uszy przekłute, bo biedak stresów się by nabawił
![]()
Bardzo obu cioteczkom dziękujemy, będziemy miec miłe pamiątki.
izka53 pisze:I ja zamelduję, ze prezenciki wreszcie odebrane - ale tylko dlatego, ze one szły na mój oficjalny adres, bowiem u mnie nie ma nawet skrzynki na listy i wszystkie przesyłki wartościowe kieruję tam gdzie kiedyś mieszkałam, a gdzie mieszka moja Mama i córka.
Na widok kotka szczęka mi opadła, bo zdjęcie zdjęciem, ale oryginał![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poleciałam do sąsiadki się pochwalić i właśnie aktualnie jej córka ogląda bazarek![]()
Basiu - ile czasu zajęło Ci zapakowanieBo ja odpakowywałam 15 min , przebierając kopytkami z niecierpliwością
![]()
To opakowanie uratowałoby zawartość, nawet gdyby słon na nim usiadł
![]()
Pietruś dziękuje ślicznie cioteczce Rilli07, zwłaszcza do gustu przypadły mu prześliczne kolczyki![]()
![]()
Dobrze, ze ja mam uszy przekłute, bo biedak stresów się by nabawił
![]()
Bardzo obu cioteczkom dziękujemy, będziemy miec miłe pamiątki.
mir.ka pisze:Basia ma zdolności do pakowania, zamawiałam kilka razy (widziałaś moja kolekcję?) i wiem jak trudno sobie poradzić z rozpakowaniem. A wyobraź sobie, że pomimo tego kiedyś jedną przesyłkę "zdolny" listonosz uszkodził, złamał kotki na pół
Miraclle pisze:mir.ka pisze:Basia ma zdolności do pakowania, zamawiałam kilka razy (widziałaś moja kolekcję?) i wiem jak trudno sobie poradzić z rozpakowaniem. A wyobraź sobie, że pomimo tego kiedyś jedną przesyłkę "zdolny" listonosz uszkodził, złamał kotki na pół
Dziękuję Mireczko![]()
MIreczko Ty najlepiej wiesz co to znaczy rozpakowywać ode mnie koty![]()
![]()
![]()
AgaS1987 bardzo Cię proszę o wybór nagrody![]()
W dalszym ciągu nie wiem na co się zdecydowałaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości