bb0702 pisze:Majeczka ślicznotka![]()
Ale ma dziewunia szczęście, że ją znalazłaś właśnie Ty
Faktycznie śliczniutka.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
bb0702 pisze:Majeczka ślicznotka![]()
Ale ma dziewunia szczęście, że ją znalazłaś właśnie Ty
Agneska pisze:Myślenie niewprawnym szkodzi.![]()
A głupota ludzka jest dowodem na istnienie nieskończoności.![]()
Asiu, przesadzasz z tym smrodkiem. Mój nos działa całkiem przyzwoicie i nic a nic konwaliowo-rybnego aromatu nie wyczuwał.
smile07 pisze:baaardzo proszę o pomoc...
znaleźliśmy małe kotki, konkretnie 3, są od wczoraj u nas w domu. Wczoraj były u weterynarza, usłyszeliśmy, że mają ok 5-6tyg (raczej koło 5), 3 zdrowych chłopaków.
2 maluchy są bardzo ruchliwe, ciekawe świata, trzeci to mały śpioch. Mamy jednak problem, wet. powiedziała, że mają już piękne ząbki i mamy im podawać karmę dla juniorów i wodę. Niestety maluchy nie chcą ani jeść ani pić, ani z ręki, ani tym bardziej strzykawka im nie pasuje... wczoraj po kilku próbach troszeczkę zjadły, dzisiaj w ogóle..
proszę pomóżcie, bo nie wiem co mam robić.. Chcieliśmy im znaleźć nowe domy za jakiś czas, ale przecież nikomu ich nie oddamy jeżeli nie zaczną same jeść..
koteczekanusi pisze:...uważają, że zgniła ryba i takiż chlebek, to jakie tam odpadki... Oni co prawda nie zjedzą, ale takie kotki...
koteczekanusi pisze:Myślę, że kartka "nie rzucać odpadków" raczej nie zadziała. I nie mówię tylko o czytaniu ze zrozumieniem, czego przed chwilą dałyście przykłady. Ale państwo pewnie uważają, że zgniła ryba i takiż chlebek, to jakie tam odpadki... Oni co prawda nie zjedzą, ale takie kotki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 45 gości