TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 06, 2014 0:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Jaka różnica ogromna, i oczka jakie piękne :ok: A Fredi wtulony w pierś Justyny :1luvu:
Domków trzeba prędziutko, bo inne biedy na pomoc czekają !
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto maja 06, 2014 0:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:Kochani, do Justyny podeszła dziś koteczka z wyciekiem z dróg rodnych, najprawdopodobniej to ropomacicze, koteczkę trzeba na cito wysterylizować!
Niestety sterylki z Urzędu Miasta w Tychach zawłaszczyła sobie jedna Fundacja, Justyna niema dostępu do darmowych sterylek :( Może wysterylizować na kreskę, ale te koszty trzeba kiedyś ponieść :(
Czy ktoś jest w stanie zrobić wydarzenie na FB?
Oto Kicia

Obrazek

Obrazek

Kochana dziękuje za wstawienie jej zdjęcia :)
A dokładnie to było tak , dziś późnym wieczorem po wyżycie u weta , spacerze z psami i pobyciu na kwarantannie u Antonia i Freda podjechałyśmy z miko_bs pod garaż na rower, i tam trochę przemeblowanie i jakie było moje zdziwienie jak do garażu wchodzi kot 8O, domowy miziak , od razu dałam jeść tackę z mokrym jedzeniem i kot jadł i jadł i jadł i końca nie było widać, w tym czasie sie zastanawiałam co robić i zadzwoniłam do osoby która tam mieszka i sie okazało że go nie zna , ale ze okolica nie jest az tak zła to postanowiłam że tam zostanie , ale nie dawało mi spokoju i zajrzałam pod ogon i niestety zauważyłam wyciek ropny z dróg rodnych i nie miałam wyjścia i trafiła do mnie na kwarantanne, źle zareagowała na kociaki w sąsiedniej klatce ale po zakryciu jej widoku uspokoiła sie .
I mam wielki problem , bo jesli to jest ropomacicze to trzeba ja sterylizował na cito , a nie ma na to środków , a z U.M. to i tak nie mam szans :(:(:(
Poza tym w miejscach gdzie karmie koty sie mnożą na potęgę , cześć z nich nie przezywa bo je zabija choroba , auta , psy ale tez niektóre tak jak ostanio Antonio i Fredi trafiły do mnie bo były chore , ale tez niektóre z nich dożywają okresu rozrodczego i sie rozmnażają na potęgę , a ja nie mam możliwości ich sterylizować, bo ani środków , ani czasu na ich łapanie ponieważ mam w domu wiele zwierząt kalekich i dlatego błaga o pomoc w sterylkach , w łapankach , jest xle a bedzie jeszcze gorzej , błagam o pomoc :( :( :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto maja 06, 2014 1:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Ania G pisze:Wklejam zdjęcia maluchów z pierwszej wizyty u weta :

Obrazek Obrazek

Pierwsze badanie :

Obrazek Obrazek

Druga wizyta u weta :)

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

Po wizycie u weta maluchy wtulone w siebie ;)

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Dzieki za wstawienie fotek malentasów :):):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 06, 2014 1:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Fajne kotki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Wto maja 06, 2014 1:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Meteorolog1 pisze:Fajne kotki :ok: :ok: :ok:

Fajne , tylko czy ktos je pokocha , a czy ktoś pokocha tez te nieco starsze koty :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 06, 2014 1:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

no a u weta były Maja i Karolek , Maja ma bardzo bolesny i ruszający sie kieł i jutro jego usiniecie , ma tez znów zapalenie dziaseł , dostała leki :(:(:(

A Karolka miała obcinane zęby , ma też dziwna opuchlizne , i tez cos tam dostała ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 06, 2014 7:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa, jak ropomacicze to ciachaj, złożymy się i będzie :ok: . Deklaruję 50 zł, ktoś jeszcze?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 06, 2014 10:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:Justa, jak ropomacicze to ciachaj, złożymy się i będzie :ok: . Deklaruję 50 zł, ktoś jeszcze?

Jestes wielka :1luvu: , a juz jest z FB deklaracja na pokrycie kosztów sterylki , ale czy te 50 zł moze iść na testy i szczepienie bo ona musi iść potem do adopcji ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 06, 2014 11:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Sure że jasne :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto maja 06, 2014 13:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

czy ktos ma adres do Justyny? prosze na pw, dzięki

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto maja 06, 2014 18:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

alessandra pisze:czy ktos ma adres do Justyny? prosze na pw, dzięki

Masz PW
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto maja 06, 2014 19:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Co u Was słychać? Swoją drogą dokonałaś niesamowitej rzeczy w przypadku maleńtasów - widać ogromną poprawę a w tak krótkim czasie :o :ok:

Alienor

Post » Wto maja 06, 2014 20:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Przepiękne te kiciołki. A Krówcio stracił piegi na nosku ? Na pierwszym zdjęciu miał taki kropkowany nosek :1luvu:
Obydwa są świetne. A jakie mają charaktery?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Wto maja 06, 2014 20:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Malentasy sliczne! szybciutko dochodza do siebie :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

A ja przypomne...
Kto chcialby zrzucic sie z Nami na karme Urinary?
potrzeba 140 zl.
mamy juz 90zł

No i dla Noemci zbieramy na karme gastro
tez mamy 90 zł.

:ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto maja 06, 2014 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:Sure że jasne :ok:

Super :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]