Królowa Sasza i król Forest.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 30, 2014 15:05 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

ależ warto było czekać na takie super fotki.
A już Halina zza monitora z tymi bursztynowymi oczyskami powala :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw maja 01, 2014 6:52 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

Piekne koty, piekne zdjecia
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Czw maja 01, 2014 20:02 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

Cudne foty :)
A koty takie śliczne i szczęśliwe :1luvu:
A najbardziej chyba podoba mi się Halinka jedząca z Forestem z jednego talerzyka :D
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt maja 02, 2014 17:37 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

Wspaniałe foty przepięknych koteczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Halinka wyglądająca zza monitora ... thebesciak :ok: te jej oczyska :love: o języczku nie wspomnę - rozanieliłam się :kotek:

Forest i Sasza ... piękne koty i naprawdę świetne robisz im zdjęcia :ok: :ok: :ok: :ok:

Jakoś wszystkie te trzy koty bardzo do siebie pasują ..... :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon maja 05, 2014 11:27 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

Dziękuuuuujemy bardzo za miłe słowa. Aparat jest zawsze w pobliżu, chociaż z Haliną to chyba muszę nagrać jakiś filmik :).
Wczoraj byliśmy na pobraniu krwi z Forestem. Dziś wyniki nerek i tarczycy. Oby było nieźle :?
Królowa Sasza i król Forest :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160259

Cookie <3, moja na zawsze [*]

monmar

Od: Śro sty 15, 2014 14:26

Post » Wto maja 06, 2014 10:29 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

Właśnie rozmawiałam z doktor Anią i wyniki Foresta są zadowalające :)! Tarczyca po zmniejszeniu dawki leku nadal jest na odpowiednio niskim poziomie. Nerki po kuracji tabletkowo-moczopędnej też się poprawiły i przez najbliższy miesiąc nie będziemy Forka niczym męczyć. Potem zrobimy ponowne badania. Mam nadzieję, że nic po drodze nie wyskoczy bo z dziadkiem Forestem to różnie bywa :twisted:

monmar

Post » Wto maja 06, 2014 11:01 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

monmar pisze:Właśnie rozmawiałam z doktor Anią i wyniki Foresta są zadowalające :)! Tarczyca po zmniejszeniu dawki leku nadal jest na odpowiednio niskim poziomie. Nerki po kuracji tabletkowo-moczopędnej też się poprawiły i przez najbliższy miesiąc nie będziemy Forka niczym męczyć. Potem zrobimy ponowne badania. Mam nadzieję, że nic po drodze nie wyskoczy bo z dziadkiem Forestem to różnie bywa :twisted:

Uff. przynajmniej na razie.. cieszę się, że z Forestem lepiej..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto maja 06, 2014 16:23 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

Forest zuch :ok: :ok: :ok: :ok:
a filmik z Halinką i pozostałymi futerkami bardzo chętnie obejrzę :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 07, 2014 14:40 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

aamms pisze:
monmar pisze:Właśnie rozmawiałam z doktor Anią i wyniki Foresta są zadowalające :)! Tarczyca po zmniejszeniu dawki leku nadal jest na odpowiednio niskim poziomie. Nerki po kuracji tabletkowo-moczopędnej też się poprawiły i przez najbliższy miesiąc nie będziemy Forka niczym męczyć. Potem zrobimy ponowne badania. Mam nadzieję, że nic po drodze nie wyskoczy bo z dziadkiem Forestem to różnie bywa :twisted:

Uff. przynajmniej na razie.. cieszę się, że z Forestem lepiej..

Dokładnie uff :). Ja się też cieszę bardzo ale nadal obawiam co wyskoczy teraz. Forest jak słyszy już dźwięk wyciągania tabletek z opakowania to nagle dostaje mega speeda ucieczkowego. Że już nie wspomnę o tym, że na mięsko z tabletkową niespodzianką dawane z ręki też już się przestał nabierać i ostatnimi czasy musiałam prosto do gardła wpychać. Mądra bestia :). Chociaż sobie trochę chłopak odpocznie od tabsów.

magdaradek pisze:Forest zuch :ok: :ok: :ok: :ok:
a filmik z Halinką i pozostałymi futerkami bardzo chętnie obejrzę :D

magdaradek załatwione w weekend będzie filmowo :)

monmar

Post » Śro maja 07, 2014 15:10 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

To ja też czekam na filmik..
I nadal kciuki za kociaste..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro maja 21, 2014 6:44 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

Zagladam, zaglądam a filmiku jak nie było tak nie ma :(

Fajnie, że Forest juz lepiej :ok: :ok:
Kotinowo jest teraz tutaj, zapraszamy :D

viewtopic.php?f=46&t=162358&p=10586087#p10586087
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Post » Pon cze 02, 2014 6:40 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

Monmar :D
Słonko, daj znać co z Forestem i Halinką .... pleaseeeee
taka cisza niepokoi ciotki-histeryczki :oops:
Obrazek

Kotina

Post » Pon cze 02, 2014 9:59 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

Cioooocie kochane!
Przepraszam, że zniknęliśmy na tak długo, ale złapałam taaaaakiego wirusa na kompie, ze po miesiącu walki skończyło się formatem dysku... Na szczęście dane i zdjęcia udało się skopiować. A w pracy tyle pracy, że o Miau nie było czasu pomyśleć :( W między czasie nastąpiła zmiana aparatu fotograficznego na taki co filmów nie ogarnia bo za profesjonalny...
Więc na szybko Halina vel Kuks :1luvu: . No takiego rozmizianego i rozkosznego kota to ja w życiu nie doświadczyłam (swoja drogą to mnie się w głowie nie mieści jak takie cudo mogło stracić dom, nigdy chyba tego nie ogarnę...), do tego Halina oczywiście zdrowa, bezproblemowa w każdej sferze. Forest jak to Forest ma lepsze i gorsze dni. W tej lepsze ustawia dziewczyny, głownie Halinę. Mieli parę łapnych potyczek, bo Halina taka trochę zadziora jest a Forest ma swoje humorki i zdanie na temat kto może do niego podchodzić i kiedy. Zdrowotnie nie najgorzej, chociaż od dwóch dni apetyt mu coś siadł i pojawiła się biegunka. Zbliża się termin badań krwi więc zobaczymy. Z Saszką tak jak z Haliną wszystko w porządeczku, dziewczyny nawet czasem się razem poganiają. Generalnie wszechtolerancja nastała, o miłości to chyba nie można mówić bo każde z nich kocha tylko siebie :twisted: i mnie! Może wieczorem uda mi się wrzuć parę fotek bo się troszkę nazbierało i cały czas pamiętam o Halinowym filmie, może jakimś starym aparatem uda mi się go ogarnąc bo jest na co patrzeć :)

monmar

Post » Pon cze 02, 2014 19:09 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

No to wróciliśmy, sprzęty działają, kociaste też :) Zanim ogarniemy z Haliną dla Cioć film mamy coś na osłodę :twisted:, a przez ten prawie miesiąc trochę się nazbierało.
Zaczynamy od Foresta bo zbliża się taka nasza wspólna mała rocznica. Za chwilę Forestowi minie u nas pół roku :). Jak na pół roku był to burzliwy czas bo z Forkiem nigdy nic nie wiadomo ale ogólny bilans wychodzi na plus (cały czas przyczyniają się do tego panie Doktor Anie :)), których od miesiąca na szczęście (odpukać) nie widzieliśmy :wink:

A więc Forest...na początek takie małe porównanie z serii było i jest. Uroda Foresta była niezaprzeczalna od początku. Osobiście nie mogę się na niego napatrzeć jest najpiękniejszy i swą urodą niestety przyćmiewa dziewczyny. Jest boski nawet jak mu wpycham tabletki a on drapie i się wkurza :roll:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Daj mi mięsa bo od tego pozowania zgłodniałem... :)
Obrazek

Kocham ten wzroczek :1luvu:
Obrazek

Saszka. Nasza królowa...ujęcia też iście królewskie :)
Obrazek

Obrazek

Generalnie w upały wszystkie tak leżały...wszystkie oprócz Halinki ale o tym za chwile :)
Obrazek

Asystentka przy rozpakowywaniu nowego aparatu.
Obrazek

Obrazek

Tak odzyskujemy dane :)
Obrazek

Obrazek

I na koniec rozkoszna Cookie vel Halina vel Kuks :)
Jak widać dziewczyny sobie już nie przeszkadzają. Zdarzają się nawet zabawowe zrywy.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A teraz będzie moja ulubiona seria. Wiem, że dużo, ale nie mogłam się zdecydować które Ciociom pokaże więc musicie obejrzeć wszystkie. Toż to taki rozkoszny egzemplarz. Tylko Halinka w upały czuła się cudownie i w końcu nie marzła. Więc najedzony brzuszek trzeba wywalić na słoneczko :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ufff, wytrzymały Ciocie? Obiecujemy, że teraz będziemy pracować nad filmem :)

monmar

Post » Pon cze 02, 2014 19:33 Re: Forest, Sasza i Halinka czyli trzy cudowne zrządzenia lo

czy mówiłam Ci już kiedyś, że masz fajne koty?
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

[poprzednia][następna]