Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 04, 2014 23:46 Re: Wawa-1 kot czeka ..CIERPIENIE,DEPRESJA,nie je... Nissane

Kamień z serca bo kocio przecudny jest :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Wto maja 06, 2014 10:42 Re: Wawa-1 kot czeka ..CIERPIENIE,DEPRESJA,nie je... Nissane

Zapytuję o kocia.? Co z kociem??
Obrazek

Meteorolog1

Post » Pt maja 09, 2014 23:00 Re: Wawa-1 kot czeka ..CIERPIENIE,DEPRESJA,nie je... Nissane

Jest ok.
Wczoraj miałam wiadomości o Kornelii. Na stale przychodzi na jedzenie do sąsiedniego bloku i pani Zosia ją regularnie dokarmia. Nawet kornelia z nia gada, podchodzi całkiem blisko, ale na wyciągnięta ręke w jej kierunku ostrzegająco podnosi ptrzednią łapke i patrzy uwaznie. Wygląda dobrze choć malo je (pewnie jeszcze gdzies dojada) i prawdopodobnie spi w komorce przy śmietniku, tam gdzie urodziła w tamtym roku dzieciaki.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon maja 12, 2014 16:29 Re: Wawa-1 kot czeka ..Nissanek - stabilizacja.

czytam na Fb o Nissanku - ależ wiadomość ;-) super :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon maja 12, 2014 20:27 Re: Wawa-1 kot czeka ..Nissanek - stabilizacja.

Nissanek już w swoim domku!!! :D :D :D :piwa: :piwa: :piwa:

A co najwazniejsze, po kilku godzinach siedzenia pod grzejnikiem (ale wyciągał łepek z ciekawości ile się mu udalo :mrgreen: ) wyszedł, skorzystał z kuwetki, przechadzał sie po pokoju, zjadł chrupki. Juz znalazl drapak, ktory mu się bardzo spodobał i wcale nie przeszkadza mu, ze stoi on w przejściu do kuchni, czyli calkiem ruchliwym jak na wystraszonego kotka :D Ma kumpelke Lusię, bardzo do niego podobną i w podobnym wieku, dwoje kochających duzych i azyl w szafie.

To tyle na razie, wracam do swoich futerek :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon maja 12, 2014 20:56 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

SUPER!!!!!:))))

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon maja 12, 2014 21:32 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

:ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wszystkie "Samochodowe" Kociaki nareszcie w swoich własnych,wymarzonych i tak długo wyczekanych domkach.!!! :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Długiego,zdrowego,szczęśliwego i beztroskiego życia w Waszych cudnych domkach,kochane Dzieciaki.
Toyotko-śliczna,filigranowa i rezolutna Dziewczynko-wspaniale radzisz sobie we własnym domku.Najmniejsza,najdrobniejsza nie dajesz sobie w kaszę dmuchać i świetnie radzisz sobie z pozostałą czwórką Futerek-Karmelką,Tosią,Alpinkiem i Rufuskiem.Krótko trzymaj całe towarzystwo,Maleńka.Długiego,szczęśliwego i zdrowego życia dla Ciebie,Kruszynko,reszty Kociastych i Waszych Dużych.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Pon maja 12, 2014 21:33 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

Jesteś wielka, wyadoptować cztery dzikusy do super domków to wyczyn. :1luvu:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon maja 12, 2014 21:46 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

One nie są dzikusami !!!Cala Trójka dawała się i daje głaskać,a u Nissanka to tylko kwestia czasu i jestem pewna,że już bardzo niedługiego.Zresztą On też już po trochu dawał się głaskać,cofnęło się to wtedy ,kiedy się załamał po tym,jak został sam po adopcji Toyotki.Ale teraz będzie już tylko lepiej.To cudny i bardzo mądry Kot,tylko bardzo wrażliwy,bardziej niż jego Rodzeństwo.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Pon maja 12, 2014 22:08 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

mziel52 pisze:Jesteś wielka, wyadoptować cztery dzikusy do super domków to wyczyn. :1luvu:

Dzikusy 8O 8O 8O :?: mziel52, co Ty wypisujesz? 8O

Marzenia11

Post » Pon maja 12, 2014 22:51 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

dużo pracy wlozyłyscie dziewczyny aby stały się kotami do glaskania i miziania i aby wchodziły w domki bez trudu. Brawo! Tak dziala DT biorąc do siebie dzikuski. Czasami jest łatwiej a czasami to trwa. Kociaki zawsze mialy potencjal na milusinskich :) i tego im zabrać nie można:) Złote kocinki . Bardzo się cieszę że mają domki .

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon maja 12, 2014 22:55 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

Marzenia11 pisze:
mziel52 pisze:Jesteś wielka, wyadoptować cztery dzikusy do super domków to wyczyn. :1luvu:

Przecież jak je wzięłaś, to były dzikie, u Ciebie się oswoiły, to Twoja zasługa, nie zauważyłaś skrótu myślowego?
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon maja 12, 2014 22:59 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

mziel52 pisze:
Marzenia11 pisze:

Przecież jak je wzięłaś, to były dzikie, u Ciebie się oswoiły, to Twoja zasługa, nie zauważyłaś skrótu myślowego?

Nie :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon maja 12, 2014 23:04 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

asia2 pisze:dużo pracy wlozyłyscie dziewczyny aby stały się kotami do glaskania i miziania i aby wchodziły w domki bez trudu. Brawo! Tak dziala DT biorąc do siebie dzikuski. Czasami jest łatwiej a czasami to trwa. Kociaki zawsze mialy potencjal na milusinskich :) i tego im zabrać nie można:) Złote kocinki . Bardzo się cieszę że mają domki .

Pisałam wiele razy i napisze raz jeszcze - głównym problemem tych kotow w socjalizacji był brak dt. To co im zafundowałam to nie dt, to było miejsce, w ktorym bezpiecznie dorastały, mając zapewnioną opieke weterynaryjną plus dobre jedzenie. Tak naprawde jesli chodzi o socjalizację to bliżej ona wygladała tak jak wygląda w malym schronie niż w dt - chodzi mi o ilość czasu spędzonego z człowiekiem, zwłaszcza gdy jeszcze nie pomagała Basia.
To był hardcore, naprawdę, ale ja jeszcze o tym wszystkim napiszę :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon maja 12, 2014 23:22 Re: Wawa- NISSANEK W DS!!! Jest cudnie!!! :)))

WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ. Wszystkiego najlepszego dla kotków, szczególnie dla Nissanka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :ok: :catmilk: :cat3: :catmilk: :kitty: :kotek:
Obrazek

Meteorolog1

[poprzednia][następna]