Tosia & Bazyl cz.V

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 04, 2014 21:22 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Zagłosowawszy :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon maja 05, 2014 19:21 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Jesteśmy bez szans, ale dziękujemy :mrgreen:

Bazyl już trzeci dzień jest tylko na suchym Hypo i wciąż je za dwóch, nie ma wymiotów, a kupy to by się spory chłop nie powstydził :roll:
Odpukać, niech tyje.
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto maja 06, 2014 7:25 Re: Tosia & Bazyl cz.V

NatjaSNB pisze:Jesteśmy bez szans, ale dziękujemy :mrgreen:

Bazyl już trzeci dzień jest tylko na suchym Hypo i wciąż je za dwóch, nie ma wymiotów, a kupy to by się spory chłop nie powstydził :roll:
Odpukać, niech tyje.

super!!! :piwa:

ja wczoraj przy okazji wizyty u weta kupiłam małą paczkę rybnej acany, kota oszalała z radości (to było do przewidzenia) tylko boję się jej dawać rybną karmę codziennie :?
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto maja 06, 2014 7:29 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Bazyl przytył :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance:
4 dni temu miał 3,98 i zamarłam ze strachu. Wtedy to przeszliśmy z powrotem na suche i dziś rano było 4,19 :dance2: :dance: :dance:

MM: ja nie kojarzę Acany, nie wiem czy kiedykolwiek im podawałam...
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Wto maja 06, 2014 7:35 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Cieszę się z wami :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Wto maja 06, 2014 7:40 Re: Tosia & Bazyl cz.V

NatjaSNB pisze:Bazyl przytył :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance:
4 dni temu miał 3,98 i zamarłam ze strachu. Wtedy to przeszliśmy z powrotem na suche i dziś rano było 4,19 :dance2: :dance: :dance:

MM: ja nie kojarzę Acany, nie wiem czy kiedykolwiek im podawałam...

ja tak bede tanczyc jak Meli troche schudnie :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto maja 06, 2014 7:54 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Chciałam powiedzieć, że oddałam głos na Tosię.

BTW. niektóre koty mają tak dużo głosów, że aż trudno uwierzyć, że nie są to głosy ustawione... Jeszcze, żeby ich zdjęcia były wybitne, ale są jakie są.
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Wto maja 06, 2014 8:23 Re: Tosia & Bazyl cz.V

KubaTST pisze:Chciałam powiedzieć, że oddałam głos na Tosię.

BTW. niektóre koty mają tak dużo głosów, że aż trudno uwierzyć, że nie są to głosy ustawione... Jeszcze, żeby ich zdjęcia były wybitne, ale są jakie są.

Z tego co ktoś tu kiedyś pisał, tam jest coś w rodzaju "gangu" - ludzie umawiają się na kogo głosować bo chodzi o karmę dla schronisk. Niektórzy spamowali na maile, FB, forach itp i organizatorzy wybrnęli z tego w ten sposób, że nagroda internautów to jedno (zazwyczaj jest to dachowiec walczący o karmę dla bezdomniaczków - i dobrze), a dodatkowo wprowadzono jury i oni sami też wybierają - już na podstawie walorów zdjęcia, jak mniemam :mrgreen:

Raz jeszcze dziękuję wszystkim za głosy :)

PS: Monia, ile czekałaś na sadzonki z tego sklepu? Zakupiłam je 2 maja a do dziś jest "oczekiwanie na wpłatę" :evil:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Wto maja 06, 2014 8:42 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Oni tam nie przywiązują uwagi do tych statusów typu "oczekiwanie na wpłatę". Ja zamawiałam jakoś we wtorek więc spanikowana widząc, któryś tam dzień taki status jak Twój, że kasa im nie doszła, zadzwoniłam do nich i pan powiedział, że kasa jest i, że nie chciał ryzykować wysyłki (jakoś w czwartek by mu to wypadło), bo bał się, że sadzonki będą leżały gdzieś u kuriera przez weekend i coś im się stanie, więc wysłał dopiero po niedzieli.

Zawsze możesz zadzwonić i zapytać, a co Ci szkodzi :)
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Wto maja 06, 2014 17:18 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Już wczoraj miałam dzwonić, ale postanowiłam poczekać do dzisiaj no i właśnie teraz po powrocie z pracy dostałam maila że wysłane.
Szkoda tylko, że nie napisali jaką firmą kurierską, nie podali nr nadania... nic. Może od kuriera dostanę, że nadano, żebym mogła śledzić. Nie lubię kurierów, nie cierpię tego czekania... wszyscy powinni wysyłać Paczkomatami :mrgreen:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Wto maja 06, 2014 17:23 Re: Tosia & Bazyl cz.V

NatjaSNB pisze:Już wczoraj miałam dzwonić, ale postanowiłam poczekać do dzisiaj no i właśnie teraz po powrocie z pracy dostałam maila że wysłane.
Szkoda tylko, że nie napisali jaką firmą kurierską, nie podali nr nadania... nic. Może od kuriera dostanę, że nadano, żebym mogła śledzić. Nie lubię kurierów, nie cierpię tego czekania... wszyscy powinni wysyłać Paczkomatami :mrgreen:

O właśnie! Paczkomaty są the best :mrgreen:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto maja 06, 2014 18:55 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Zgadzam się, paczkomaty są super. A co do ustawek... To wszędzie tego pełno, moja koleżanka molestuje mnie żebym głosowała na zdjęcie jej córki w konkursie bobovita, codziennie upomina się, czy oddałam głos (bo można jeden głos dziennie). Kurde no, ale ani mi się jej zdjęcie nie podoba, dziecko na nim tym bardziej. Nie cierpię takiego nagabywania. I potem najbrzydsze zdjęcie i najbrzydsze dziecko dostają prezent, bo mamusia ma czas, tupet i taaaakie ambicje, żeby wygrać...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto maja 06, 2014 19:05 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Ajjj ja tam się nie przejmuję... za pierwszym razem jak zgłosiłam Bazyla to średnio wiedziałam o co tam chodzi, widziałam te głosy po 200, 300 na jedno średnio ciekawe zdjęcie i straciłam nadzieję, jak były wyniki to nawet o tym zdążyłam już zapomnieć i zobaczyłam koleżankę, która zreblogowała na FB zwycięzców :mrgreen: Wtedy myślałam, że tylko tamte głosy się liczą.
Cieszę się, że bezdomniaczki dostają karmę i że osobno oceniane są zdjęcia dobre. To, co wygrało w podsumowaniu rocznym było moim ulubionym i na nie głosowałam... marzę, że kiedyś też pstryknę takie iście klimatyczne zdjęcie. Ale z tym to ciężko jak ciągle ta sama sceneria 4 ścian i siatki balkonowej :mrgreen:

A co do dzieci to jakaś jestem inna, ja uważam że dzieci powinny być trzymane z daleka od wszelkich konkursów.
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Wto maja 06, 2014 19:08 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Jaką pastę dajecie na kłaki?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto maja 06, 2014 19:08 Re: Tosia & Bazyl cz.V

NatjaSNB pisze:A co do dzieci to jakaś jestem inna, ja uważam że dzieci powinny być trzymane z daleka od wszelkich konkursów.

Absolutnie się zgadzam. Zwłaszcza, że co po niektóre matki nie znają umiaru, wysyłają zdjęcia dziecka byle gdzie, nawet dokładnie nie sprawdzą, gdzie to zdjęcie potem trafia... No ale są takie ambitne mamusie, cóż poradzić...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

[poprzednia][następna]