uwielbiam Twoje kocie opowiadanka, chetnie poczytalabym wiecej... Kuba, w Czechach byles czy u nas mozna Staropramena kupic? Wlasnie stamtad wrocilam opita piwskiem jak bak, choc tak w ogole wcale za piwem nie przepadam.. No ale jak tam piwka nie sprobowac? Najbardziej mi smakowal Czarny Kozel, polecam paniom
ab. pisze:Byłam wczoraj u Ciebie w pracy, ale Ciebie nie było
Kobito, trzeba było poczekać chwilę! Może w wc byłam (a to kawał drogi od pokoju), albo makulaturkę niosłam do sekretariatu. Albo trzeba było dryndnąć, telefon noszę przy dupince. Oj, Aguś!!!
Opowiadanka pewnie będą, jak pannice mnie czymś natchną. Jak na razie jedyne co to wywróciły drapak. Spadł z takim hukiem, że gnałam z prędkością huraganu do salonu, bo myślałam, ze to telewizor poleciał. No ale wywrotka drapaka to nic nowego, mimo obciążenia solidną książką i granitową kostką brukową co jakiś czas udaje mu się glebnąć.
Powiedzmy, że jedno i drugie Chętnie bym przykręciła ten drapak do podłogi, ale szkoda mi paneli. Jak będę kupować nastepny drapaczek, to rozejrzę się za jakimś masywniejszym, żeby wytrzymywał harce czterech par łap.
Książniczko, Carmenku, słuchajcie mnie! Miauczę Wam, jaką miałam cięszką noc, naprawdę. Ten biały ściur cały czas nosił coś w zębach i tłukł się o swoje metalowe, aż Duża musiała wstać i mu zabrać! Myślałam, że wtedy sobie popusiam jeszcze, ale nie! Ten wstrętny zaczął gryzać metalowe! No normalnie asz wstałam i go łapom pacłam, bo przecież jak można tak kotkowi przeszkadzać w pusianiu! Ale jemu to nic nie dało i dalej gryzał, to siem położyłam obok Dużej i nie pusiałyśmy prawie wcale. Normalnie okropecznie wzburzona jestem. Perełka niewyspana
Perełka. To skądal niesłychowny, miaukamy ci. Jak ściur może nie dać pusiać kotku! Daj nam tu tego ściura, to my go naumimy porzątku. A potem go zamciamy i będzie spokój. Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen okropecznie-oburzone
Zgadzam się, że skądal i chańba! Przeokropecznie jestem niewyspana. Zaras złapnę tego ściura i przyniosem, to siem nim pobawimy a potem zamciamy. Perełka zadowolona z pomysłu