Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Spilett pisze:Hej Kochani
Nie pisałam dziś, bo większość dnia spędziłam u koleżanki, z którą się długo nie widziałam. Więc korzystając z tej okazji, przez kilka godzin opowiadała mi o swoich nieudanych związkach. No ale dostałam obiad, więc dało się przeżyć.(...)
Jutro zabieram Perełeczkę do Pysia. Wybiega się przynajmniej Malutka, bo...
... bo Kaśce zlikwidowali stanowisko w robocie i wzięła odprawę i szuka nowej pracy. Co oznacza, że w poniedziałek będzie cały dzień w domu i najprawdopodobniej nie wypuszczę Perełeczki do kuchni, chyba że Wredna Czarna Małpa ruszy dupsko z domu... Masakra, będzie siedzieć teraz i szukać tej nowej pracy, a jak spotkam ją w kuchni to będzie mi opowiadać o tym... Załamka
kitkowa pisze:Spilett pisze:Hej Kochani
Nie pisałam dziś, bo większość dnia spędziłam u koleżanki, z którą się długo nie widziałam. Więc korzystając z tej okazji, przez kilka godzin opowiadała mi o swoich nieudanych związkach. No ale dostałam obiad, więc dało się przeżyć.(...)
Jutro zabieram Perełeczkę do Pysia. Wybiega się przynajmniej Malutka, bo...
... bo Kaśce zlikwidowali stanowisko w robocie i wzięła odprawę i szuka nowej pracy. Co oznacza, że w poniedziałek będzie cały dzień w domu i najprawdopodobniej nie wypuszczę Perełeczki do kuchni, chyba że Wredna Czarna Małpa ruszy dupsko z domu... Masakra, będzie siedzieć teraz i szukać tej nowej pracy, a jak spotkam ją w kuchni to będzie mi opowiadać o tym... Załamka
Podczytuję, a raczej podczytywałam Twoje wątki.
Cieszę się, że nigdy Cię w realu nie spotkałam, bo jeszcze zechciałabym z Tobą porozmawiać o swoich problemach, a Ty obrobiłabyś mnie wirtualnie. Jeszcze chyba o nikim kogo znasz, kogo napotkałaś na swojej drodze, nie napisałaś pozytywnie...no, może o swoim chłopaku. Domyślam się, że to samo robisz w realu.
EOT. Na przyszłość życzę więcej szacunku do innych osób.
za przetrzymanie tego złego okresuSpilett pisze:Ja też się cieszę. Jeżeli na podstawie "podczytywania" oceniasz moje podejście w cytowanym wyżej poście do wymienionych osób, to naprawdę - życzę nadrobienia umiejętności czytania ze zrozumieniem.
PS. Jeśli ktoś nie zasługuje na szacunek, to go ode mnie nie dostanie. I tyle.
Miraclle pisze:Cześć Madziu![]()
Trochę głupio tak koleżanka tyle czasu Cię nie widziała i od razu żale. Człowiek nie wie jak się zachować, bo po taki długim niewidzeniu fajnie jest pogadać o czymś przyjemnym i cieszyć się z spotkania![]()
Najważniejsze, że to przeżyłaś![]()
I w ogóle to cześć 
kitkowa pisze:Miraclle pisze:Najważniejsze, że to przeżyłaś![]()
Bo dostała obiad![]()
Koleżanka może chciała się wygadać co u niej słychać, a nie o pogodzie porozmawiać.
Spilett pisze:A, i jeszcze nie EOT, bo obie wiemy, że to żaden koniec. Po pierwsze, jak tak Cię irytują moje naładowane nienawiścią i "wysublimowanym przekazem podprogowym" posty, to po co je czytasz? Na miau jest dużo wątków. A co do treści postów - niektórzy ludzie są tępymi debilami i mają tłuste dupska. Nie powiesz tak o kimś, kogo lubisz - powiesz tak o kimś, kto faktycznie jest tępym debilem z tłustym dupskiem i zatruwa Ci życie. Bo tacy ludzie też istnieją.
kitkowa pisze:Spilett pisze:A, i jeszcze nie EOT, bo obie wiemy, że to żaden koniec. Po pierwsze, jak tak Cię irytują moje naładowane nienawiścią i "wysublimowanym przekazem podprogowym" posty, to po co je czytasz? Na miau jest dużo wątków. A co do treści postów - niektórzy ludzie są tępymi debilami i mają tłuste dupska. Nie powiesz tak o kimś, kogo lubisz - powiesz tak o kimś, kto faktycznie jest tępym debilem z tłustym dupskiem i zatruwa Ci życie. Bo tacy ludzie też istnieją.
Dla mnie koniec Spilett![]()
Nie, nie będę już czytać Twojego wątku, bo już mnie nie bawi.
Gdybyś potrafiła przez chwilę przestać skupiać się wyłącznie na sobie i przeczytała wszystkie swoje wątki, wiedziałabyś o czym piszę.
Ewa L. pisze:Wiesz kitkowa ja mam jedną prostą zasadę :
jeśli odwiedzam czyjś wątek i treść wpisów mi się nie podoba to następnym razem omijam go i nie wchodzę. Może czas pożegnać się z tym wątkiem a nie bawić się w krytyka.
To wątek Spilett i ma prawo pisać co jej się podoba a jeśli to nie podoba się tobie to cóż.....należy się pożegnać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Lifter i 17 gości