Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eunnika pisze:marinella pisze:margoth82 pisze:marinella pisze:Szalony Kot pisze:Przeczytaj temat od początku. Kociaki najpierw były z mamą, potem mama zniknęła na zbyt długo, potem trafiły do Jagooody, już z tą przerwą na jedzenie, dziewczyny próbowały karmić, ale szło bardzo słabo - wiec dlatego tym szybciej podrzuciły kotce.
przeczytałam cały
i jak dla mnie dziewczyny które "zajmowały" się tymi kociakami powinny bekanąć za brak opieki i znecanie sie nad nimi
jak można nie karmić całą noc takich maluchów
nie zrobiły tego rozmyślnie może doczytaj co? btw w prawdziwym świecie zdarza się (o zgrozo), że kocica nie wraca co 2h do gniazda z młodymi i one przez x godzin nie jedzą, wbrew pozorom nie umierają od razu. dziewczyny zrobiły co mogły. Dziwi mnie, że zachowanie lecznicy Cię zupełnie nie oburza, a li tylko działania opiekunek kociąt.
a napisałam gdzieś że mnie nie oburza ?
nie wiem co zrobiły rozmyślnie lub nie w kwestii kociaków, ale rozsądku w ich działaniu za wiele nie widzę
za to rozmyślnie okłamały klinikę ze jest zgoda na podłożenie kociąt, skoro kłamały w jednej sprawie dlaczego nie miałby kręcić w innej
mało takich akcji na miau bylo ?
Jeśli raczyłabyś w końcu opanować tę trudną sztukę czytania tekstu pisanego ze zrozumieniem, to byś doczytała że żadna z opiekunek nie miała pojęcia że nie ma zgody. Ale polska języka trudna być jak widać
vacances2020 pisze:Wow ale wymyslilas.ale to stare techniki.na szczescie ludzie maja mozg i twoje insynuacje nie wzrusza nikogo.
kwiat groszku pisze:o co i kogo oskarżyłam - proszę o cytat.
wątpliwości wyrażam - bo cudacznie brzmi ta cała sprawa uprowadzenia (a nawet ktoś tu uparcie twierdzi, że zamordowanych na zlecenie konkretnej osoby - skąd ta pewność?) kociąt. oddanych przez opiekunkę nie wiadomo komu, żeby je zaniósł do lecznicy i nie wiadomo, co ten ktoś nagadał, w tejże cudacznej lecznicy. potem kocięta znikają bez śladu nawet w papierach lecznicowych. normalnie czeski film szpiegowski.
rzadko się odzywam na kotach, ale ta sprawa szlagiem mnie trafiła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 66 gości