Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Lubię mleczyki . Podoba mnie się to połączenie żółtego i zielonego . I tak mi sie przypomina jak mi mamunia pokazywała jak sie wianuszki robi z kończyny i mleczy .A zalane spirytusem same kwiatki są bardzo dobre do smarowania spuchniętych nóg podobno Dokładej receptury nie znam .
Moja mamunia dziś przyszła posiedzieć z futrzakami . Jak się szykowała do wyjścia wzięła szczotkę i zaczęła czyścić spódnicę z sierści . I co zrobił Czesio ? Wstał i zaczął się miziac .A przed chwilą łobuz dostał reprymendę , bo po raz kolejny zrzucił mi telefon tak , że zbierałam 3 części .
Ciekawe , czy się obrazi ?
Dziewczyny , dziękuję za słowa o Mobiku .Przeczytałam chłopu .
barbarados pisze:Mleczyki![]()
Aga , smycze kupiłam 6-cio metrowe . Nie zawsze mogę psy luzem puścić , więc choć tak sobie trochę pobiegają .
Mężu błysło w oku .I dojrzewa do decyzji
![]()
Ten telefon juz tyle razu został zrzucony przez Cześka i się rozpadł na części , ze już policzyć nie umiem .A Cześ przyszedł po smaczka na przeprosiny
barbarados pisze:Przeprosiłam , że mi zrzucił telefon .Te gumowate obejrzę . Może kupię .
![]()
Jak jeszcze raz będę musiała powiedzieć : Mobik , zostaw ta muchę , ona jest za szybą ! , to mnie gardło rozboli![]()
A kocię wali łapami w szybę z uporem godnym lepszej sprawy
barbarados pisze:Moskitiery mam .Polowań to by mogły meble nie przeżyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości