_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga
A ja dziś byłam w odwiedzinach u Magiji, mozecie mi zazdrościć I dostałam pyszną kawę w gościowej wyjątkowej filiżance. Madzia wygląda pięknie. No, może ciut za szczuplutka jest.
Oj, jak brakowało mi takich pogaduszek Do następnego spotkania
Mamo!!! poskromiłam złośnicę, co to złośnica to wiem, to ta Milka wiesz...co to nikogo nie lubi za to co to poskromiłam pojęcia nie ma ale zaczęlo się tak: chyba mnie lubi nieee? Duża mówi, że jest w szoku, ja tam jej wierzę... Lola"
P.S. Duża się denerwuje jak chodzimy na spacery, bo wiele osób nas zaczepia ja nie wiem czemu my z Ruda taką sensację wzbudzamy, no ciągle ktoś, albo idą i się śmieją wrrrr