Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Bo i gdzie w tym chodzić
Aniada pisze:Hańka pisze:Bo i gdzie w tym chodzić
Mam kieckę, do której pasowałoby mi idealnie... A gdzie chodzić? Hańka, na luźne spotkania ze znajomymi, na pizzę, do kina. Nie twierdzę, że do pracy i na konferencje...
Tylko, że ja bym brała bez wzorów i bez kotów jednak.
felin pisze:A ja to wkleiłam dla kawału![]()
Ja-smina pisze:Z jednej strony - kariera medialna depersonalizuje![]()
Ale - w sumie - doświadczenie raczej fajne ??
Alienor pisze: Szkoda że nie mogłaś zagrać baby złej, ale z jajem.
floxanna pisze:Wow, to teraz ja będę musiała od Ciebie się autografu też domagać, sławna kobieto
Monika_Krk pisze:KotkoWodna - żem obgryzła paluchy do krwi z zazdraszczania przygody filmowej.![]()
Już Ci nawet wybaczam, iż na ksiuty w Krakowie czasu nie było.![]()
Wybaczam bo za karę wsadzili Cię w ciuchy ,których nie cierpisz.![]()
Tak na marginesie uważam , że skoro są podobne do tego ze zdjęcia, to musiałaś w nich cholernie dobrze wyglądać.
jak dla mnie niezłe.
Jasne , że przebranie to nie ubranie , ale na pocieszenie powiem Ci, że ciesz się, iż nie grałaś na ten przykład
Madame de Pompadour.![]()
To byłoby wyzwanie.
Swoją drogą bal przebierańców na ekranie czy w karnawale jest przecież super.
PS.
Sprawa druga - fajnego bohatera według mnie to się gra łatwo, miło i lekko.
Do paskudnych charakterów trzeba błysnąć warstatem.
Takiego Skrzetuskiego, czy Zagłobę to każdy by chciał grać .Bohater pozytywny popyrtalający na koniu i ratujący kraj oraz dziewice.![]()
A i taki Bohun ladaco i gamoń ? Połowę damskiej polski na łopaty rozłożył, swoim pirackim wdziękiem.
C'nie?
Czego i Tobie życzę - tylko peć menską walnij na kolana.
No.
[/quote]zuza pisze:Kariera panie... wywiady, zaklady pracy...
dzika ruta pisze:Fajnie opisałaś jak to wygląda od kuchni.
Jeśli dobrze się bawiłaś i czujesz, że chcesz jeszcze, to życzę Ci, żeby zamęczali Cię propozycjami.
Kto wie, KotkoWodna, jakie Holiłudy na Ciebie czekają?
izka53 pisze:Kotko - zawiszczam nieziemsko filmowej przygody, zwłaszcza, ze Szpital oglądam nałogowo wręcz![]()
. Więc proszę o cynk, i tu, i na FB, kiedy rzeczony odcinek będzie emitowany.
I tak sobie myślę, że jeśli przypadłaś do gustu ekipie, to będziesz częściej się pojawiać, albowiem TVN ma zwyczaj korzystania z tych samych statystów/aktorów drugoplanowych - do ich zupełnego ogrania. Kiedyś można było te same twarze oglądać po południu w Detektywach a wieczorem w W-11.
Aniada pisze:Popłakałam się z uciechy, czytając te Twoje rewelacje. Napisałam Ci na fejsie zresztą.
Co do ciuchów... Dla mnie idealne...
Będę szukać takiej tuniki...
Zosik pisze:No i podobnie, jak Monia - wydało mnie się przez chwilę, albo i nawet chwil kilka, że taki ciuch by do Cię pasował...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 54 gości