♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 22, 2014 17:26 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Sto lat Temolku, spóźnione ale szczere życzonka od Niebieskiej Mafii :balony: :balony: :torte: :torte:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto kwi 22, 2014 17:47 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Teeemuś ♥ najlepszego Pluszydełku :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 22, 2014 20:24 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Hej Dziewczyny kochane :1luvu:

Myszolandia pisze:Teeemuś ♥ najlepszego Pluszydełku :1luvu:

ab. pisze:Sto lat Temolku, spóźnione ale szczere życzonka od Niebieskiej Mafii :balony: :balony: :torte: :torte:

Dziękujemy ślicznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miraclle pisze:Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu:

Przesyłam miziaki i cmokasy dla kawalerów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basieńko :1luvu:

Miziaki aktualnie przekazywane, Teemoś drzemie mi na kolanach :wink:

U nas spokojnie, bez zmian.
Kocurki przeszczęśliwe, bo pogoda piękna i całe dnie spędzają przy otwartym okienku z widokiem na ptaszki itd.
Teraz są po kolacyjce, Muszeron łazikuje po mieszkaniu, Teemol possał mi rękę i przysypia :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto kwi 22, 2014 21:14 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Pamiętam jak ja pierwsze urodziny Miśki obchodziłam,a czekałam na nie ,ulala
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro kwi 23, 2014 10:43 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Witaj Kasiu :1luvu:
Pogoda sprzyja kocurkom.
Cały dzień można się wylegiwać i opalać i polować na ptaszyska :ryk:
Kubuś wczoraj z rozbiegu z przedpokoju wskoczył na parapet w kuchni, zobaczył przelatującą sikorkę :ryk:
Dobrze, że wzięłam chwilę wcześniej ciasto które tam leżało :mrgreen: raz wylądował na świeżo upieczonym serniku :ryk:

Teemuś i te jego ssanie uroczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro kwi 23, 2014 14:46 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Myszolandia pisze:Pamiętam jak ja pierwsze urodziny Miśki obchodziłam,a czekałam na nie ,ulala

Ten czas strasznie szybko leci :D
Muszeron w czerwcu będzie miał 4 lata... a mam wrażenie jakby niedawno był jeszcze takim małym podrostkiem :D

Miraclle pisze:Witaj Kasiu :1luvu:
Pogoda sprzyja kocurkom.
Cały dzień można się wylegiwać i opalać i polować na ptaszyska :ryk:
Kubuś wczoraj z rozbiegu z przedpokoju wskoczył na parapet w kuchni, zobaczył przelatującą sikorkę :ryk:
Dobrze, że wzięłam chwilę wcześniej ciasto które tam leżało :mrgreen: raz wylądował na świeżo upieczonym serniku :ryk:

Teemuś i te jego ssanie uroczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basiu :1luvu:

Taak, rozpędzony kot w wirze polowania może ładnie narozrabiać :ryk:
Słoneczko było cały dzień, teraz robi się ciemno na horyzoncie, chyba będzie burza.
Skubańce dwa nie boją się w ogóle burzy... :)

I a propos rozrabiania... muszę się poskarżyć :wink:
W sumie to jest moja wina oczywiście :D
Swojego czasu zrobiłam swoje sznyclo-kotlety mielone, zostawiłam w garnuszku, żeby całkowicie ostygły i ... zapomniałam przykryć.
Minęło jakieś 15 minut, nie wiem nawet, który się poczęstował (znaczy wyżarł wielką dziurę !), ale stawiam na Teemośka :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Śro kwi 23, 2014 14:50 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Buhahahaha :ryk: :ryk: :ryk:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro kwi 23, 2014 16:34 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

I fotek kilka :)

Kocurki razem na parapecie.
Obrazek

Obrazek

I wreszcie dowód, że Muszeron to miziaste kocurzysko :mrgreen:
Ostatnio codziennie wieczorkiem przychodzi do mnie na kolanka :D
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro kwi 23, 2014 16:37 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Ojej, jaka słodka minka Muszynka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro kwi 23, 2014 19:28 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Mószu :1luvu: co Ty ze mną wyprawiasz ? :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro kwi 23, 2014 21:50 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Trafiłam na cudne foty :)
Obaj zgodnie wyglądają przez okno :1luvu:
I Muszu szczęśliwy na kolankach :1luvu:
Wygryzione kotlety :roll: skąd ja to znam :mrgreen:
I tak masz szczęście i grzeczne kocurki :) dużo zostawili...obawiam się,że u mnie zabraliby wszystko :ryk:
Przesyłam buziaki :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw kwi 24, 2014 9:31 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Cześć Kasiu Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: co za artystyczna dziura :mrgreen:
Kochane nasze kradziejki futerkowe :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Chłopcy razem na parapecie słodko :mrgreen:
Muszon na kolankowy jak Kubuś :ok:
Słodkości :1luvu:

Miłego dnia :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw kwi 24, 2014 14:05 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett pisze:Ojej, jaka słodka minka Muszynka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ostatnimi czasy zrobił się słodziak z niego :mrgreen:
Złości się już coraz mniej :ok:

Myszolandia pisze:Mószu :1luvu: co Ty ze mną wyprawiasz ? :oops:

A co wyprawia ze mną? :ryk:
Zwłaszcza o 6 rano jak włazi na mnie mrucząc i pomagając się miziania :mrgreen:

Annaa pisze:Trafiłam na cudne foty :)
Obaj zgodnie wyglądają przez okno :1luvu:
I Muszu szczęśliwy na kolankach :1luvu:
Wygryzione kotlety :roll: skąd ja to znam :mrgreen:
I tak masz szczęście i grzeczne kocurki :) dużo zostawili...obawiam się,że u mnie zabraliby wszystko :ryk:
Przesyłam buziaki :1luvu:

Hej Aniu :1luvu:

W sumie to nie wiem co by ze sznycli zostało jakbym zostawiła je na dłużej :mrgreen:
Maluch jest wszystkożerny, nawet nie pogardzi ziemniakami z masłem :roll:
Dziękujemy za buziaki i również ślemy :1luvu:

Miraclle pisze:Cześć Kasiu Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: co za artystyczna dziura :mrgreen:
Kochane nasze kradziejki futerkowe :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Chłopcy razem na parapecie słodko :mrgreen:
Muszon na kolankowy jak Kubuś :ok:
Słodkości :1luvu:

Miłego dnia :1luvu: :1luvu:

Hej Basieńko :1luvu:

Aż musiałam dziurę sfotografować, bo aż nie wierzyłam, że taką urobił :D
Dobrze jedynie, że nic mu nie było po smażonym mięsku z cebulką i przyprawami 8O

Również życzymy miłego dnia i miziamy kocurki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Czw kwi 24, 2014 17:05 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

jak CI tak będzie codziennie właził i się domagał ,wyślij go do mnie :mrgreen: :oops: :oops: :oops:
Hejka Familijo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw kwi 24, 2014 21:46 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa ♥ Pierwsze urodzinki Teemo, f

Myszolandia pisze:jak CI tak będzie codziennie właził i się domagał ,wyślij go do mnie :mrgreen: :oops: :oops: :oops:
Hejka Familijo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej hej :1luvu:

Oprócz tego Muszeron oferuje cały zakres darmowych porannych usług czyli masaż klatki piersiowej z elementami akupunktury, sprawdzanie bolesności żeber, mocny peeling nosa i podbródka (niczym pumeks), okłady z zimnego nosa... dobrze jedynie, że z pycholka mu w ogóle nie capi, toteż aromaterapii nie będzie :ryk:
Cieszę się, bo "wrócił" mój dawny Muszysław, taki był przed adopcją maluszka, potem się obraził na ponad pół roku a teraz z powrotem jest z niego miziak nad miziaki :wink:
Na dobranoc mój śpiący assasinek :D
Obrazek

Dobrej nocy :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw kwi 24, 2014 21:56 przez Rilla07, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]