Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Szkoda, że wersja animowana bardzo szybko zmieniająca się - czy ktoś zauważy, że chcemy zachęcić do udziału w konkursie
Monika_Wolska pisze:Mówiąc szczerze nie mam zielonego pojęcia. To rudasek, miał i ma na imię Rudolf. Podobno był złapany jako młodzik, nie mógł być kastrowany bo miał koszmarne wyniki wątrobowe ( pamiętam że normy były przekroczone prawie 10-krotnie). Inna cecha szczególna- czarne zęby - też początkowo nie do ruszenia ze względu na zdrowie. U mnie jeszcze troszkę byl podlaczany, stracił jajka i jeden trzonowy ząb ( tylko jeden bo większośc obstawiala że szybko stanie się bezzebny). Teraz jest "miszczem" wypadków domowych- np. biegnąc walnął w szafkę i wybił sobie ząbek przedni ( to akurat widziałam) i wiele innych przygód. Podejrzewam że coś nie do końca potrafi oceniać odległość.
Pozdrawiam
kussad pisze:Istnieje wątek "Koterii" tutajviewtopic.php?f=1&t=88349&start=1065 ale tam nikt nie wspomniał o konkursie
Marcelibu pisze:Koniecznie imię i nazwisko? Bardzo nie lubię podawać. Przeczytałam, że niby tylko na potrzeby konkursu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 86 gości