Moderator: Moderatorzy
MF0304 pisze:Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego weterynarza do KASTRACJI? dotyczy to psa, zabieg bardziej skomplikowany niż sama kastracja bo jeszcze usunięcie niezstąpionego jądra.
Już nie wiem którego mam wybrać, bo strasznie się boję powikłań po zabiegu.
Bardzo proszę o pomoc, dodam, że pies jest malutki waży 2kg i strasznie się martwię o ten zabieg.
MF0304 pisze:Dziękuję za odpowiedź![]()
a np. Multivet na żabińcu? Albo Hyrax na drukarskiej? Dobrze wykonują kastracje?
lucyna szaciłowska pisze:Kraków
Polecam Pana dr Krzysztofa Klimasa Kraków ul. Szybka 29 (koło placu targowego przy kościele Arka, obok dealera skody). Stosuje ozonoterapię, ma wspaniale podejscie do zwierząt. Leczę tam moje koty .
Przyjmuje od pon. do piątku od 12-tej do 19-tej, w soboty od 9 -11.02.2009 miszelina pisze:A ja tego pana nie polecam:
nie dość ze zaryzykował sterylke wychudzonej kici, to jeszcze ja spaprałSzwy sie rozeszły, podeszły ropa, kicia ma przepukline.
Poza tym zlekcewazył obawy karmicielki, która była u niego, poniewaz kicia po sterylce miała gwałtowne wymioty i to z krwia i biegunke. Nocna wizyta w innej klinice zaowocowała diagnoza: pp.![]()
W tej chwili trwa walka o zycie kici.
miszelina pisze:Jesli w Hucie,to jedź do Szydłowskich, na Stadionową.
http://www.med-weterynarz.pl/kontakt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość