Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 23, 2014 21:36 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Witaj Dorciu .Pozdrawiam cieplutko .

ps .kiedy początek gehenny ( remontu) ?
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw kwi 24, 2014 8:53 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Witam kochani .
Dziś z rana miałam nalot z administracji ,protokół spisany ,termin wyznaczony ,wchodzą 5 maja . :strach: :strach: :strach: jestem przerażona :oops:
od następnego tyg.Bartek z kumplami będzie wynosił graty z kuchni ,musi też rozebrać ściankę działową którą robił mój tata sto lat temu :cry:
Moim zadaniem jest pikuś ...zakupić kabinę prysznicową z brodzikiem i kibelek :ryk: zwany delikatnie kompakt łazienkowy . :wink:
We łikend zacznę buszować po sklepach ,najbliżej mam Castoramę .
Teraz jadę do kotów ,cudzesów .gdzie czeka mnie nie lada zadanie ,podać kroplówkę i linco ,sama :strach:
Dam radę ,dam radę dam radę :twisted:

tak myślę że może nie będę musiała kotów wywozić :oops: nie wiem co dla nich gorsze ,ten huk ,krzyk ,itp czy obce mieszkanie :roll: :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw kwi 24, 2014 9:00 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Dasz radę, dasz radę, dasz radę :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw kwi 24, 2014 9:36 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

dorcia44 pisze:Amanda nie da przy sobie nic zrobić :( zawsze była histeryczna ,a teraz to już katastrofa ,to opitolilam ją na lyso :wink:
Persy to moja rasa :oops:
Monia kociaki będą miały minimum 6 tyg.
Jadę do pracy z pol godz.opóźnieniem :evil: tak jeździ 127 .

6 tygodni to już nie takie maniunie, moje malusie jadły już same, całym swoim jestestwem ale w brzusiu też zostawało ...

współczuję remontu ale dasz radę DASZ RADĘ DASZ RADĘ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

spokojnego dnia, Dorotko :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw kwi 24, 2014 9:55 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Dorotko Ty jesteś sprytna Babeczka :) u mnie ogarnęłaś to u Ciebie to pestka, gdyby nie Ty to "leżałabym i kwiczała" ;)
szkoda że nia ma jak Ci pomóć - ciągły brak czasu, a dodatkowo w maju przywożę Mamę na badania i 2 weekendy mi wypadną plus tydzień kiedy Mama u nas będzie

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw kwi 24, 2014 12:09 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

dorcia44 pisze:Witam kochani .
Dziś z rana miałam nalot z administracji ,protokół spisany ,termin wyznaczony ,wchodzą 5 maja . :strach: :strach: :strach: jestem przerażona :oops:
od następnego tyg.Bartek z kumplami będzie wynosił graty z kuchni ,musi też rozebrać ściankę działową którą robił mój tata sto lat temu :cry:
Moim zadaniem jest pikuś ...zakupić kabinę prysznicową z brodzikiem i kibelek :ryk: zwany delikatnie kompakt łazienkowy . :wink:
We łikend zacznę buszować po sklepach ,najbliżej mam Castoramę .
Teraz jadę do kotów ,cudzesów .gdzie czeka mnie nie lada zadanie ,podać kroplówkę i linco ,sama :strach:
Dam radę ,dam radę dam radę :twisted:

tak myślę że może nie będę musiała kotów wywozić :oops: nie wiem co dla nich gorsze ,ten huk ,krzyk ,itp czy obce mieszkanie :roll: :cry:

bry :)
długo mnie nie było
ale doczytałam wszystko i widzę, że kotecków nie rozdają to się ujawniłam ;)

Dorciu w temacie zkaupu - szukaj w internecie
upatrz sobie w sklepie a kupuj przez net
rok temu robiłam łazienkę
na stelażu pod kibelek, kibelku i desce róznica pomiedzy sklepem stacjonarnym a w necie - 200 zł :twisted:
nie wymyśliłam niewiadomoczego, kibel wziełam w czwartek z leroy merlin tzn 'produkt z gazetki' więc teoretycznie powinien być w miarę tanio, w piatek sprawdzialam ceny w necie i wieczorem odwiezliśmy do sklepu
a w sobotę odbieraliśmy ten zamówiony w necie w innym sklepie

kupowałam w tym sklepie: http://www.elzet.sklep.pl/
nie mówię, że jest najtańszy ale jeden z tańszych, u mnie czas grał duża rolę no i musiał być odbiór osobisty w warszawie bo już nie mialam czasu na kuriera
część rzeczy kupowałam tez tutaj: http://www.sklepbaterie.pl/

pozdrawiam
ja i chłopaki :)
Obrazek

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Czw kwi 24, 2014 12:17 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

3x, ale piękne Miśki! :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw kwi 24, 2014 12:20 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Caragh pisze:3x, ale piękne Miśki! :1luvu:

dziekuję :)

jutro Fredzio Zgredzio idzie do fryzjera i będzie wyglądał jak krasnal Hałabała ;)

3 x

Post » Czw kwi 24, 2014 13:48 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Jestem ,co prawda z lekka sponiewierana ale jestem :twisted:
No aamms ,niezłe zadanie mi dałaś :twisted: kiedyś się zejmszcze 8)
Czy jutro dam radę ? to się okażę ,ale innego wyjścia nie ma.

Co do zakupu w grę wchodzi tylko sklep stacjonarny ,raty.

alem :pig: Witam dawno nie byłych :wink: :piwa:
psiska :1luvu:

puszatek pisze:
dorcia44 pisze:Amanda nie da przy sobie nic zrobić :( zawsze była histeryczna ,a teraz to już katastrofa ,to opitolilam ją na lyso :wink:
Persy to moja rasa :oops:
Monia kociaki będą miały minimum 6 tyg.
Jadę do pracy z pol godz.opóźnieniem :evil: tak jeździ 127 .

6 tygodni to już nie takie maniunie, moje malusie jadły już same, całym swoim jestestwem ale w brzusiu też zostawało ...

współczuję remontu ale dasz radę DASZ RADĘ DASZ RADĘ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

spokojnego dnia, Dorotko :1luvu:

pewnie że 6 tyg. to już spoko ,tyle że wciąż nie mam miejsca dla nich :cry: u mnie wiadomo od razu załapią kalici to raz ,drugie finanse a trzecie najważniejsze remont.
Żeby nie mus nie było by remontu ,ale wisimy na jednej belce :| trzeba cały strop robić ,wszystko ... :| zakaz używania brodzika itd.
Dziś miałam 4 facetów którzy debatowali ,zliczali to są koszta z rzędu kilkunastu tyś. tak jest to wyliczone :| urządzenia muszę kupić sama i sama podłączyć ,jeżeli będą oni to robić płacę .
Nie wiem ile ,ale wiem że mam sytuację podbramkową.
Musze też zrobić podłogę bo oni tylko płytę położą ,myślałam o terakocie :oops: ale chyba taniej wyjdą panele podłogowe lub zwykła wykładzina.
Musze jeszcze zrobić ściankę działową ..
Grzesiu gdzie jesteś :cry: :cry: :cry:

a na dworzu tak pięknie :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 24, 2014 14:12 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

dorcia to sa jak najbardziej sklepy stacjonarne
zadzwon i sie zapytaj o raty
teraz raty to nawet na allegro są

po prostu szkoda przepłacac w sklepach typu castorama czy leroy
napisałam Ci jaką róznicę w cenie miałam na kilku rezczach
a za 200 zł to już kibelek można kupić :)

co do podłogi - najtańsza będzie wykładzina
koniecznie gładka - dobrze się zmywa
na poczatku miałam w kuchni lekko chropowatą, cały brud zostawał w tych chropowatościach - masakra
teraz na wierzch położyłam gładziutką i hulaj dusza , zmywa się pieknie :)

płytki też są ok, ale płytki musi ktoś ułozyć
a wykładzinę możesz ułozyć sama z Gadziną :)

z podłaczeniem nie pomogę ale może Gadzina z np. Kubą? :)

3 x

Post » Czw kwi 24, 2014 14:39 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

netowo rat nie dostanę :lol: już próbowałam ,jak wypełniłam co i ile jakie mam opłaty itp to mnie olali :twisted: a w takich Castoramach mam szansę :wink:

Mówie Gadzinie ile roboty przed nim..nami a on mi że ma wypad z harcerzami 8O no i krew się polałaObrazek
już nie ma wypadu harcerskiego :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 24, 2014 15:05 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

biedne to Twoje Gadziądko Obrazek

Dorciu, lincospectin jest bolesny, lepiej zatem z hucianymi rekawicami do futra podchodzić -jeno sie spóźniłam z poradą, ale widzę,żeś żywa, znaczy - dałas radę :ok: :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw kwi 24, 2014 15:13 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

dziś się udało ,obaczymy co będzie jutro 8)

biedny ? ten zasraniec? miglanc? bachór obmierzły ? biedny ? ja biedna :twisted: takiego gada na własnym łonie ulęgłam :twisted: Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 24, 2014 15:16 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Biedna Gadzinka :roll:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]