Moderator: Estraven

Ania z Poznania pisze:"Sycynianki", mam pytanie, czy zbiórka na spotkaniu jest aktualna? Jeśli tak, to rozumiem, że jakiś samochód będziecie miały do dyspozycji, bo przygotowałam potężny ładunek.![]()
Archiesa pisze:Ania z Poznania pisze:"Sycynianki", mam pytanie, czy zbiórka na spotkaniu jest aktualna? Jeśli tak, to rozumiem, że jakiś samochód będziecie miały do dyspozycji, bo przygotowałam potężny ładunek.![]()
Oczywiscie, ze zaba bedzie do dyspozycji. A co tam! Poswiece sie i bede zlopac tylko soczek![]()
Tylko musialabys, Aniu, dotrzec z tym bagazem do WZ-tki
Archiesa pisze:Ania z Poznania pisze:"Sycynianki", mam pytanie, czy zbiórka na spotkaniu jest aktualna? Jeśli tak, to rozumiem, że jakiś samochód będziecie miały do dyspozycji, bo przygotowałam potężny ładunek.![]()
Oczywiscie, ze zaba bedzie do dyspozycji. A co tam! Poswiece sie i bede zlopac tylko soczek![]()
Tylko musialabys, Aniu, dotrzec z tym bagazem do WZ-tki
Archiesa pisze:Ellu! Potrzebne sa tez stare garnki, miski, lekarstwa, co tylko sie da, a trzeba byloby wyrzucic
Dziewczyny! Az ciesze sie juz na to spotkanko forumowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości