PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariuszy :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 19, 2014 19:13 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

boniedydy pisze:Revontulet, czyżby to był towarzysz Koala? :1luvu:

Nie, to nie jest Koala :mrgreen: .
Może teraz łatwiej będzie rozpoznać kawalera:
Obrazek

W tygodniu do domu pobiegła Balladyna oraz fajny rudy chłopak 94/14.
Dziś w schronie były pustki, zero kocich adopcji.

W pokojach adopcyjnych oprócz Figaro, Albinki, Arizony, Cyklopka i Felisa na dom czekają:
95/14 - bardzo towarzyski, mega miziak, ale nie dobry dla innych kotów kawaler - wygonił na wybieg Felisa :twisted: . I pobił go. Ale w stosunku do ludzi jest kochany. Bardzo wesoły, przytulaśny i ruchliwy. Żywe srebro.
Obrazek
oraz 166/14 - malutka dymna koteczka z przedłużonym włosem.

W tym momencie najłagodniejszym kotem do adopcji jest .... Cyklopek. Można z nim wszystko zrobić, nawet można miętosić mu brzuszek.
Obcinanie pazurków to też pikuś :wink:

Życzę wszystkim spokojnych i radosnych Świąt!
Ostatnio edytowano Sob kwi 19, 2014 19:32 przez Revontulet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob kwi 19, 2014 19:23 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

Revontulet pisze:
Obcinanie pazurków to też pikuś :wink:

Życzę wszystkim spokojnych i radosnych Świąt!

Ciocia Revontulet jest mistrzynią świata w kocim manikiurze :)

Spokojnych świąt, żeby nam koty nie chorowały i każdy bezdomniak znalazł swój dom na zawsze.
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Sob kwi 19, 2014 20:51 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

Revontulet pisze:
boniedydy pisze:Revontulet, czyżby to był towarzysz Koala? :1luvu:

Nie, to nie jest Koala :mrgreen: .
Może teraz łatwiej będzie rozpoznać kawalera:
Obrazek

Toż to nasz zestrsowany Fuksik 311/13 o ile dobrze pamiętam. Rozkwita pięknie w domku :ok: e
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Sob kwi 19, 2014 20:56 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

MissJoas pisze:Toż to nasz zestrsowany Fuksik 311/13 o ile dobrze pamiętam. Rozkwita pięknie w domku :ok: e

Nie wiem, jak to działa ;) ale kot we własnym kochającym domku rozkwita, jak ta róża jerychońska, znana wszystkim z reklamy szamponów ;) i zwana zmartwychwstanką:
https://www.youtube.com/watch?v=XbA6rkNseFc
Obrazek
Obrazek

akne

Post » Pon kwi 21, 2014 19:18 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

Wpadłam dziś do schronu i jak to zwykle bywa w pojedynkę mało zrobiłam ;)
Do domu pojechał Figaro :ok: To jest taki cudowny kot, mam nadzieję, że dobrze trafi.
Stan w a1 na 14.07 o której wychodziłam:
pokój żółty:
1. Cyklopek 100/14 (wpakowany do klatki, bo obawiam się, że ze strachu nie wychodzi zza kaloryfera ani na jedzenie ani na siku)
2. maluszek dymny 166/14

pokój zielony:
3. Felis 784/13

pokój czerwony:
4. 95/14 Nosek biało czarny miziasty chłopak, na jedynaka, strasznie pogonił Felisa

pokój miętowy:
5. Arizona 383/13, aktualna schroniskowa weteranka nr 1
6. Albinka 767/13
Obrazek

MissJoas

Post » Pon kwi 21, 2014 19:55 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

Brawo Asia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon kwi 21, 2014 23:04 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

MissJoas pisze:Wpadłam dziś do schronu i jak to zwykle bywa w pojedynkę mało zrobiłam ;)
Do domu pojechał Figaro :ok: To jest taki cudowny kot, mam nadzieję, że dobrze trafi.

Super :) :) Przemiły kotek, dobrze że święta przyniosły mu szansę na nowe życie. Fajnie, że tam byłaś i pomogłaś wybrać :ok:

A to jest ogłoszenie, które dostałam dziś w formie papierowej od pewnego załamanego młodego człowieka na parkingu. Bardzo proszę o dalsze przekazywanie; kot jest dzisiejszą zgubą warszawską.
Obrazek
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Wto kwi 22, 2014 9:12 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

Cudownie, że Figaro w końcu pojechał do domku.
Fantastyczny kot, który kompletnie nie potrafi zadbać o swoje interesy.
Super, że byłaś i wypromowałaś przystojniaka :ok:

MissJoas pisze:Toż to nasz zestrsowany Fuksik 311/13 o ile dobrze pamiętam. Rozkwita pięknie w domku :ok: e

Tak, to nasz zestresowany Fuksik :D .
Jak pamiętacie do domku pobiegł razem z Sylwestrem.
Celowo pominęłam jego zdjęcia, aby nie ułatwiać Wam zagadki :mrgreen: .
Teraz czas najwyższy również Sylwestra pokazać :D
ObrazekObrazek

I chłopaki razem:
Obrazek
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto kwi 22, 2014 14:55 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

Big Ben zbiera na wczasy odchudzające :D

Obrazek

Można go wesprzeć kupując cegiełki na Allegro:
http://allegro.pl/gpk-mrau-cegielka-na- ... 22617.html
Obrazek

MissJoas

Post » Wto kwi 22, 2014 15:55 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

Dziewczyny, mam do was wielką prośbę, chciałam przekazać wam mój 1% ale co wypełnię jakąś deklaracje to na końcu okazuje się że na końcu już jest automatycznie wpisany jakiś cel szczegółowy a ja koniecznie chcę was. :mrgreen: Może któraś z was mogłaby mi podrzucić jakiś link deklaracji bez wpisanego celu bo przyznam się że troche gapa jestem w te klocki. :oops: Z góry bardzo dziękuję.

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Wto kwi 22, 2014 17:19 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

lenka* pisze:Dziewczyny, mam do was wielką prośbę, chciałam przekazać wam mój 1% ale co wypełnię jakąś deklaracje to na końcu okazuje się że na końcu już jest automatycznie wpisany jakiś cel szczegółowy a ja koniecznie chcę was. :mrgreen: Może któraś z was mogłaby mi podrzucić jakiś link deklaracji bez wpisanego celu bo przyznam się że troche gapa jestem w te klocki. :oops: Z góry bardzo dziękuję.

http://pit.dobry.pl/index.php?plik=pliki - mój ulubiony program. Na końcu jest wpisany cel, ale można go zmienić.

MissJoas pisze:Big Ben zbiera na wczasy odchudzające :D

Ależ on się wyluzował w DT :)

Revontulet pisze:Tak, to nasz zestresowany Fuksik :D .

Zmienił się nie do poznania :D Zupełnie nie wygląda na unikającego kontaktu z ludźmi ;-) Sylwester też - pełen luz :ok:
ObrazekObrazek

boniedydy

Post » Wto kwi 22, 2014 17:30 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

Dzięki, spróbuję. :?

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Wto kwi 22, 2014 18:17 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

lenka* pisze:Dzięki, spróbuję. :?

Powodzenia :ok:

MissJoas pisze:1. Cyklopek 100/14 (wpakowany do klatki, bo obawiam się, że ze strachu nie wychodzi zza kaloryfera ani na jedzenie ani na siku)

Nie napisałam, że dziś Cyklopek około g. 13 siedział luzem w pokoju, to znaczy głęboko wciśnięty za kaloryfer. Został znów zapuszkowany.
ObrazekObrazek

boniedydy

Post » Wto kwi 22, 2014 21:26 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

boniedydy pisze:
MissJoas pisze:1. Cyklopek 100/14 (wpakowany do klatki, bo obawiam się, że ze strachu nie wychodzi zza kaloryfera ani na jedzenie ani na siku)

Nie napisałam, że dziś Cyklopek około g. 13 siedział luzem w pokoju, to znaczy głęboko wciśnięty za kaloryfer. Został znów zapuszkowany.

Cyklopek szuka mądrego domu na zawsze:
Ten kocurek rozkwitnie we własnym domu, jak wiele innych kotów schroniskowych, przestraszonych, chowających się po kątach.
Ogłoszenie adopcyjne Cyklopka na stronie schroniska, w którym przebywa.
Pewnie dogada się z drugim kotem, o ile Jego Człowiek mu ofiaruje dużo miłości i pokona jego strach.

Kciuki za Cyklopka i wszystkie schroniskowe bezdomniaki.

Pingwinki są najfajniejsze ;)
Obrazek
Obrazek

akne

Post » Śro kwi 23, 2014 21:54 Re: PALUCH 10!MRAU. Przekaż nam 1% swojego podatku

akne pisze:Nieśmiało przypominam się o 1% podatku na rzecz naszej Grupy Pomocy Kotom MRAU:

Obrazek

KRS: 0000135274
Cel szczegółowy: Grupa Pomocy Kotom MRAU

Wpływy z 1% to duże zasilenie dla naszego budżetu, działamy kameralnie, ale skutecznie, rozważnie rozporządzamy funduszami.
Działamy w ramach Fundacji Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!, przy wypełnianiu PIT trzeba koniecznie podać w celu szczegółowym naszą Grupę.

Każde uratowane kocie istnienie to nasz wielki sukces. I Wasz, czyli Wszystkich Darczyńców.

Bardzo dziękujemy Wszystkim Darczyńcom!

pozwolę sobie podbić :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]