Moderator: Estraven
vega29 pisze:Matyldziu! Trzymaj się kiciuniu kochana!!!
Justa, jeśli potrzeba pomocy na leczenie i opiekę nad Matyldzią, daj nam koniecznie znać.
kicikicimiauhau pisze:Kciuki dla Matyldy
WESOŁYCH ŚWIĄT
vega29 pisze:Dla Matyldy od Funduszu Onkologicznego na konto lecznicy poleciało 100 zł. Trzymamy kciuki za zdrówko.
Justa&Zwierzaki pisze:vega29 pisze:Dla Matyldy od Funduszu Onkologicznego na konto lecznicy poleciało 100 zł. Trzymamy kciuki za zdrówko.
Super, bardzo bardzo dziękujemy a ja czekam aż wetka wypisze fakturkę i od razu wyśle ...
vega29 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:vega29 pisze:Dla Matyldy od Funduszu Onkologicznego na konto lecznicy poleciało 100 zł. Trzymamy kciuki za zdrówko.
Super, bardzo bardzo dziękujemy a ja czekam aż wetka wypisze fakturkę i od razu wyśle ...
Wstaw skan na forum, to wystarczy
Justa&Zwierzaki pisze:vega29 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:vega29 pisze:Dla Matyldy od Funduszu Onkologicznego na konto lecznicy poleciało 100 zł. Trzymamy kciuki za zdrówko.
Wstaw skan na forum, to wystarczy
Ja nie mam jak zeskanować, to zrobię fotkę i wyśle mmsem do Phantasmagori a ona tu wstawi

Meteorolog1 pisze:Chwała Bogu że dotarłaś na czas do domu. Z kotem jak z człowiekiem niepełnosprawnym. Żadna różnica. Widzę i słyszę. To samo. Za Matyldzię![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Martini1989, sebans i 82 gości